27 Φεβ 2014

Βίντεο που ραγίζει καρδιές..Η αντίδραση της μάνας όταν αντίκρισε τον οδηγό που άφησε εγκεφαλικά νεκρό το παιδί της!!!


Μόνο συγκίνηση και δάκρυα στα μάτια μπορεί να φέρει το βίντεο που δείχνει την αντίδραση μιας μάνας, όταν αντικρίζει στην φυλακή τον άνθρωπο που άφησε εγκεφαλικά ανάπηρο το δίχρονο γιο της!
«Έχουν περάσει πέντε χρόνια!
Πέντε χρόνια! Ο γιος μου πεθαίνει κάθε μέρα...
Ποτέ δεν θα σε συγχωρήσω για αυτό που έκανες στο παιδί μου», φώναζε στον Stewart Richardson η άτυχη μάνα, Loubna Khader, χτυπώντας το διαχωριστικό τζάμι. Θυμίζουμε ότι το μοιραίο τροχαίο συνέβη πριν ...
μερικά χρόνια όταν ο ασυνείδητος και μεθυσμένος οδηγός έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στο όχημα της οικογένειας, που ήταν σταματημένο σε σηματοδότη. Μετά το ατύχημα, οι γιατροί διέγνωσαν 80% εγκεφαλική αναπηρία στον μικρούλη. Νομίζεις ότι θα γυρίσω σπίτι μου και ο γιος μου θα είναι μια χαρά επειδή εσύ ζήτησες συγνώμη;» τον ρώταγε συνεχώς με δάκρυα στα μάτια ενώ εκείνος δεν μπορούσε να σηκώσει καν το κεφάλι του και να την κοιτάξει!Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή