2 Φεβ 2012

Άγγελοι..

ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜ,ΤΑ ΧΕΡΟΥΒΕΙΜ,ΟΙ ΘΡΟΝΟΙ,ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΗΤΕΣ,ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ,ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,ΟΙ ΑΡΧΕΣ,ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ,ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠ’ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ:Ο ΟΥΡΙΕΛ,Ο ΡΑΦΑΗΛ,Ο ΡΑΓΟΥΗΛ,Ο ΜΙΧΑΗΛ,Ο ΣΑΡΙΗΛ,Ο ΓΑΒΡΙΗΛ,Ο ΡΑΜΙΗΛ.
Ειναι οι 7 Αρχαγγελοι αρχιστρατηγοι οι οποιοι την ημερα της Αποκαλυψης θα......
πολεμησουν με τις δυναμεις του κακου. Οταν επεσε απ’τον παραδεισο ο εωσφορος πηγαν μαζι του και αρκετοι αγγελοι,το 1/3 των αγγελικων ταγματων.

Η γη συμβολιζει την αναλογια αυτη, μεταξυ ξηρας και θαλασσας.Τοση ειναι η αναλογια καλου και κακου 71% με 29%.Υπαρχουν δαιμονες οι οποιοι αποστατισσαν και απ’τον σατανα.Αυτοι ειναι ακομα ποιο βιαιοι και μοχθηροι.Καποιοι δαιμονες προσπαθησαν να γυρισουν πισω στον Θεο οπως ο Αζαζελ αλλα ο Θεος δεν δεχτηκε την συγγνωμη τους.Ο διαολος σκοτωνει τους ανθρωπους για να σπαει τους δεσμους μεταξυ τους.Ολοι οι ανθρωποι εχουν δεσμους μεταξυ τους και ο διαολος προσπαθει να τους σπασει φονευοντας τους.


ΕΙΝΑΙ Η ΠΗΓΗ ΚΑΘΕ ΔΥΣΤΥΧΙΑΣ.
Το πρωτο ονομα του εωσφορου ηταν σαμουηλ, αλλο ονομα που εχει ειναι το σατανηλ.Ηταν το βασικο του ονομα.Το ονομα εωσφορος ειναι ονομα―ιδιοτητα,σημαινει αυτος που φερνει το φως.Ο εωσφορος πριν πεσει απ’τον παραδεισο ειχε την ιδιοτητα να φερνει το πρωτο φως της αυγης,γι’αυτο αποκαλειται και αρχαγγελος της αυγης.

Ηταν το πρωτο πλασμα που δημιουργησε ο Θεος.
Πριν δημιουργησει οποιοδηποτε αλλο πλασμα ο Θεος, ο εωσφορος ηταν το πρωτο.

Ο σατανας αλαζονευτηκε για τις πολλες αρετες και εξουσιες που του εδωσε ο Θεος και πιστεψε οτι μπορει να παρει την θεση του.Ηθελε να μπορει να κρινει ο ιδιος τι ειναι καλο και τι κακο.Ο σατανας δεν ηθελε να δημιουργηθει ο ανθρωπος γιατι ειναι το μονο πλασμα του φυσικου και μεταφυσικου κοσμου το οποιο μπορει να εξελισσεται πνευματικα.Αυτο ο σατανας δεν το ηθελε γιατι θα μπορουσε να ξεπερασει πνευματικα και τον ιδιο.Ολα τα αλλα πλασματα του μεταφυσικου κοσμου ειναι στατικα εχουν μια σοφια που τους εχει δωσει ο Θεος εξαρχης.Ο ανθρωπος ειναι το μονο που εξελισσεται πνευματικα.Ο ανθρωπος μπορει να νικησει τον εωσφορο.
chris29-newscom



Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή