28 Φεβ 2014

Πλανήτης Ιάπετος και η σχέση του με την Αρχαία Ελλάδα...Μύθος ή πραγματικότητα;


Στον μύθο, ο Ιαπετός φιλονίκησε με τον Δία και στην συνέχεια του κήρυξε τον πόλεμο μαζί με ένα άλλο αδελφό Τιτάνα, τον Κρόνο. Τελικά ο Δίας επεκράτησε εκείνου του πολέμου και για να τιμωρήσει τους Τιτάνες αδελφούς του τους εκσφενδόνισε στα Τάρταρα.

Την εποχή εκείνη για το «εκσφενδονίζω» ή «πετάω βίαια» χρησιμοποιούσαν το ρήμα «ιάπτω» και έτσι ο εκσφενδονισμένος αδελφός θεός(ΙΑΟ) ονομάσθηκε «Ιαπετός». Τα απομεινάρια του τα βρίσκουμε σήμερα να πλανώνται σε τροχιά 666 εκατ. χιλιόμετρα απ' τον Ήλιο.

Και ξέρετε πως τα ονόμαζαν οι αρχαίοι Έλληνες, Τρωικές Πέτρες!!!

 Πως ήξεραν οι Έλληνες για τον Ιαπετό και τα απομεινάρια του τα ονόμαζαν Τρωικές Πέτρες;
Tυχαία είναι η απόσταση 666 εκατ. χιλιόμετρα απ' τον Ήλιο;
Aπό τον Ιαπετό φέρανε την ζωή στην γη μετά τον κατακλυσμό;
 Είχαν τον Ιαπετό αποθήκη των DNA όλων των οργανισμών πριν από τον κατακλυσμό;

 Σήμερα κάποιοι επιστήμονες λένε ότι υπάρχει ζωή οργανική ζωή στον πλανήτη Ιαπετό.

Τα παράξενα όμως δεν σταματούν εδώ. Ο μισός Ιαπετός είναι μαύρος και ο άλλος μισός άσπρος. Υπάρχει δε μια γιγάντια κορυφογραμμή γύρω από αυτό, στο σχήμα της είναι γεωμετρική είναι εικοσάεδρο.!Αυτό στη φύση είναι αδύνατον.

ΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΙΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ Ο  ΤΖΟΡΤΖ ΛΟΥΚΑΣ ΟΤΑΝ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ;Περιοδικό Αναζήτηση Δαρίβας Κατερίνη

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή