3 Ιουν 2014

Τυχαίο το σήμα από το «Ποτάμι»του Θεοδωράκη; Όχι βέβαια..

 Επειδή πολλά λέγονται και ακούγονται για το Μαίανδρο, το καθαρά αρχαιοελληνικό σύμβολο που αποτελεί το σήμα της Χρυσής Αυγής, καλό θα ήταν να ρίξουμε μια ματιά σε ένα άλλο «σηματάκι» ενός νέου κόμματος που ακούει στο όνομα… «Ποτάμι»!

Το νέο αυτό μιντιακό κατασκεύασμα που μας το σερβίρισαν εν μια νυκτή σαν κόμμα οι ολιγάρχες του κλεπτοκρατικού τόξου, δεν είναι καθόλου τυχαίο.
Αποτελεί ένα από τα πιο απροκάλυπτα στημένα δημιουργήματα, το οποίο από τον «πρόεδρο» του, έως και το σήμα του αντιπροσωπεύει απολύτως συγκεκριμένα πράγματα.
Και εξηγούμαστε ξεκινώντας από το σήμα του «Ποταμιού».
Τα σύμβολα στο σήμα τού κόμματος τού Σταύρου Θεοδωράκη, αποκαλύπτουν όχι μόνο τον ρόλο του αλλά και το ποιους ακριβώς εξυπηρετεί.
Τι βλέπουμε λοιπόν σε αυτό το σήμα;

Πρώτα βλέπουμε το Φίδι πού ετοιμάζεται να δαγκώσει την ουρά του.
Δεύτερον βλέπουμε το σύμβολο τού Υδροχόου - τα κύματα-  πού εκφράζει την Νέα Εποχή.
Την Νέα Τάξη Πραγμάτων, ή Παγκοσμιοποίηση αν προτιμάτε.
Πολύ έντεχνα και διακριτικά σχεδιασμένο το φιδάκι, θα το δείτε να εμφανίζεται κατά αυτόν τον τρόπο σε πολλά άλλα νεοεποχίτικα σήματα ή λογότυπα.


Είναι ο «Ουροβόρος Όφις» πού αν και πολλοί προσπαθούν να το συνδέσουν με την αρχαία Ελλάδα, το σύμβολο αυτό αποτελεί το «σήμα» πού χρησιμοποιεί  η Νέα Τάξη τής παγκοσμιοποίησης και αφορά την εποχή του Υδροχόου, μέσα στην οποία θα λάβει χώρα η ολοκλήρωση των σχεδίων τους.

Όσο για το «φιδάκι» που κοιτάει την ουρά του δεν χρειάζονται πολλές εξηγήσεις.  Από τον όφη τού παραδείσου, τον όφη πού ύψωσε ο Μωυσής σαν σημείο τού θεού των εβραίων, και τον όφη τού οποίου ο Χριστός πατάει την κεφαλή του για να συντρίψει τον Σατανά, ο συμβολισμός του είναι απόλυτος και γνωστός.

Οι δυνάστες της παγκόσμιας ισοπέδωσης, με το σύμβολο αυτό δείχνουν, πώς όλα θα κλείσουν τον κύκλο τους, και ένας νέος κόσμος θα ανατείλει.
Ένας νέος κόσμος μέσα στον οποίο δεν χωράει τίποτα από τον παλιό πού ετοιμάζονται να καταστρέψουν και να τον κατασκευάσουν εκ νέου στα μέτρα τους.
Έναν νέο κόσμο πού θα χωράει μόνον μία νέα φυλή ανθρώπων άβουλων και χωρίς συναίσθημα, ανθρώπων αριθμών, τους οποίους θα διοικούν τα «υπερλογικά» όντα  «εξέλιξης» τής «πλανητικής αλυσίδος» όπως τα ευαγγελίζονται οι μασονικές στοές στις οποίες θα ανήκουν.
Σε αυτόν τον νέο κόσμο η ανθρωπότητα των εθνών όπως την ξέραμε δεν έχει θέση. Ούτε οι θρησκείες της παρούσης χωράνε μέσα σε αυτόν.
Γι αυτό αν θα θέλεις να «ενταχθείς» μέσα σε αυτό το νέο καθεστώς πού φέρνει η νέα τάξη , θα πρέπει να απαρνηθείς  κάθε τι πού σε δένει με την πίστη σου, την πατρίδα σου τα ήθη, τα έθιμα σου, και την οικογένειά σου.  Θα πρέπει να προσκυνήσεις τις ιδέες τού νέου παγκόσμιου φασισμού, τους ηγέτες πού σου ετοιμάζουν, να γίνεις απλά… ένας «διεθνιστής».


Η Εποχή του Υδροχόου.
Το σύμβολο πού τόσο καθαρά διακρίνουμε στο σήμα που χρησιμοποιεί το «Ποτάμι», δηλαδή οι δύο  κυματιστές γραμμές ανάμεσα στο κεφάλι τού όφη και την ουρά του, συμβολίζει το τέλος της παλαιάς εποχής που «κλείνει», και την έλευση της νέας πού θα συμβεί με  τον ερχομό τού  Υδροχόου η οποία βρίσκεται εντός του προστατευτικού «κύκλου» του όφεως, που όλοι ξέρουμε πολύ καλά τι συμβολίζει.
Σας φαίνονται λίγο «τραβηγμένα» όλα αυτά; Υπερβολικά ίσως; Εάν ναι, να είστε σίγουροι ότι του κ. Σταύρου δεν του φαίνονται καθόλου, καθώς γνωρίζει πολύ καλά τι πρεσβεύει αλλά και τι είναι το «κόμμα» του και όλοι αυτοί που κρύβονται πίσω από αυτό προωθώντας το με όλα τα μέσα.

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή