27 Φεβ 2014

Ο πρωθυπουργός της Νεας Ζηλανδίας αρνείται δημοσίως ότι είναι ερπετοειδές!!!

Ο πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Τζον Κι κλήθηκε πρόσφατα να παράσχει «κάθε αποδεικτικό στοιχείο για να διαψεύσει τη θεωρία ότι [αυτός] είναι στην πραγματικότητα ένα στυλ "ερπετοεξωγήινου" όπως αυτά που φαντασιώνεται και παρουσιάζει ο Εβραίος Δαβίδ Αικ, και ότι θέλει να οδηγήσει την ανθρωπότητα στην υποδούλωση. "


Ο Τζόν Κί, απάντησε σχετικά με τη μεταμόρφωση του σε ερπετοεξωγήινο.
Βασικά είπε:

Απ ότι γνωρίζω, όχι. Έχω κάνει το ασυνήθιστο βήμα όχι μόνο να επισκεπτώ έναν γιατρό, αλλά και έναν κτηνίατρο, και οι δύο μου επιβεβαίωσαν ότι δεν είμαι ερπετό... Δεν έχω μπέι ποτέ σε διαστημόπλοιο, ποτέ δεν βρέθηκα στο διάστημα, και η γλώσσα μου δεν είναι υπερβολικά μεγάλη.

Ενας κάτοικος της Auckland ο Shane Warbrooke, που έθεσε για πρώτη φορά το αίτημα μέσω της επίσημης νομοθεσίας πληροφοριών της Ν. Ζηλανδίας για την ελευθερία της πληροφόρησης, είπε ότι ήταν ευτυχής αλλά "εξεπλάγην" από την απάντηση του προέδρου.
atheatignosi

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή