27 Φεβ 2014

Πού εργάζονται οι πιο σ€ξι άνθρωποι;- Τα επαγγέλματα που εγγυώνται ερωτική επιτυχία

Γιατροί, αρχιτέκτονες και φυσικά επιχειρηματίες. Αυτοί είναι οι τέλειοι άνδρες για μία γυναίκα. Από την άλλη πλευρά; Οι άνδρες ψάχνουν τις γυναίκες των ονείρων τους κάπου ανάμεσα στα δημοσιογραφικά γραφεία και τις δικαστικές αίθουσες, καθώς θεωρούν πως τα επαγγέλματα αυτά προδίδουν έναν σέξι χαρακτήρα σε αυτές.

Σύμφωνα με την έρευνα «Valentine’s Day Dream Date», που είχε ως κεντρικό θέμα τα πιο «εντυπωσιακά επαγγέλματα», που εγγυώνται σίγουρη επιτυχία… στον ερωτικό τομέα, ένας γιατρός εξακολουθεί να θεωρείται σέξι, καθώς στο πρόσωπό του οι γυναίκες βλέπουν έναν άνδρα στοργικό, περιποιητικό και αυθεντικό.


Οπως αναφέρει η Daily Mail, τη μελέτη πραγματοποίησε η Mary Balfour, η οποία είναι ιδιοκτήτρια του πρώτου πρακτορείου γνωριμιών της Μ. Βρετανίας.

Τα αποτελέσματα της έρευνας έδειξαν ότι οι γυναίκες αναζητούν στις μέρες μας συντρόφους που είναι δημιουργικοί ή που αναδεικνύουν τον περιποιητικό τους χαρακτήρα, αντί για κάποιον τραπεζίτη σε θέση ευθύνης, για παράδειγμα.

Στην έρευνα συμμετείχαν 615 γυναίκες, ηλικίας 24-68 ετών και 489 άντρες, 30-72 ετών.

Ο «κ. Τέλειος»
1. Γιατρός
2. Αρχιτέκτονας
3. Δημιουργικό επάγγελμα
4. Κατασκευαστής επίπλων
5. Κινηματογραφιστής
6. Ακαδημαϊκός
7. Επιχειρηματίας
8. Γραφίστας
9. Περιβαλλοντολόγος
10. Μηχανικός

Η «κα Τέλεια»
1. Δικηγόρος Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων
2. Δημοσιογράφος
3. Σχεδιαστής ιστοσελίδων
4. Φωτογράφος
5. Marketing
6. Διαφημίστρια
7. Events manager
8. Δημιουργικό επάγγελμα
9. PR- Δημόσιες Σχέσεις
10. Αρχιτέκτονας

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή