19 Μαΐ 2012

Το Ηλιακό Planetship επιστρέφει στον Ήλιο (VIDEO)

Tο Ηλιακό Planetship επιστρέφει. Το πρώτο βίντεο δείχνει ένα ογκώδες αντικείμενο (λευκό φως) που καταγράφεται από τον δορυφόρο Cor 2 SECCHI «Α» στις 2 Απριλίου του 2012. Αυτό το αντικείμενο είναι τουλάχιστον τρεις φορές το μέγεθος της Γης, και φαίνεται να είναι σε...
μια σταθερή τροχιά γύρω από τον Ήλιο. Στο δεύτερο βίντεο,στις 17 Μαΐου 2012 δείχνει το ίδιο αντικείμενο, να
επιστρέφει στην τροχιά γύρω από τον Ήλιο, αλλά αυτή τη φορά φαίνεται να υπάρχει και ένα μικρότερο σκάφος ακριβώς από πάνω.


Το αντικείμενο φαίνεται να κάνει συλλογή ηλιακού πλάσματος από το μητρικό σκάφος, ή ίσως από τον Ήλιο με την ισχυρή Ηλιακή ενέργεια του, σε μια προσπάθεια να μειώσει την πιθανότητα, μιας μαζικής Ηλιακής έκλαμψης που θα χτυπήσει τη Γη. Δεν είναι μόνο τα αντικείμενα αυτά ότι αντέχουν την τεράστια θερμοκρασία που προέρχεται από την επιφάνεια του Ήλιου, αλλά αντέχουν και την τεράστια βαρυτική έλξη του.Σε ορισμένα σημεία, επίσης, μπορείτε να δείτε καθαρά στα video ότι οι ακτίνες πλάσματος του Ήλιου αναπηδάνε πάνω από τη σφαιρική ανωμαλία. Είτε έτσι είτε αλλιώς, τα δύο αντικείμενα είναι εκεί, το μικρότερο αντικείμενο δεν μπορεί να είναι ένα πρόβλημα ή τεχνούργημα, δεδομένου ότι έχει μια σταθερή πορεία και στο ίχνος της πτήσης του,που δείχνω στο δεύτερο video. Το ερώτημα παραμένει, τι ακριβώς κάνουν εκεί τα δύο αντικείμενα και ποιες είναι οι ακριβείς θέσεις τους.

katohika.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή