22 Φεβ 2012

Θα μπορούσε αυτό το κρανίο να ανήκει σε... εξωγήινο; (βίντεο)

Ένα αφύσικα μεγάλο με περίεργο σχήμα κεφάλι μούμιας, που βρέθηκε πριν από χρόνια στο Περού, έχει πυροδοτήσει τις τελευταίες ημέρες κύκλο συζητήσεων για το αν θα μπορούσε να ανήκει σε εξωγήινο πλάσμα (στη φωτογραφία)!
Σύμφωνα με ομάδα ανθρωπολόγων, με επικεφαλής τον Renato Davila Riquelme, από το μουσείο Privado Ritos Andinos στην πόλη Κούσκο του Περού ......
όπου φυλάσσεται το κρανίο, αυτό θα μπορούσε να ανήκει σε κάποιο μωρό, αφού τα λείψανα παραπέμπουν σε πλάσμα μόλις 50 εκατοστών. Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, σε πολλές φυλές υπήρχαν τεχνικές με τις οποίες διαμόρφωναν τα κρανία των παιδιών από όταν ήταν μωρά ακόμα, ώστε να αποκτήσουν μακρόστενο σχήμα.
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρωπολόγων, το συγκεκριμένο κρανίο, μοιάζει περισσότερο με τριγωνικό και αυτό έχει οδηγήσει ερευνητές να δηλώνουν πως δεν μπορούν να αποκλείσουν την περίπτωση να μην είναι γήινο: "Έχει μια μη ανθρώπινη εμφάνιση, καθώς το κεφάλι είναι τριγωνικό και το μέγεθός του είναι σχεδόν το ίδιο με του σώματός του. Αν ολόκληρο το σώμα είναι 50 εκατ. τότε τα 25 αναλογούν μόνο στο κεφάλι του! Στην αρχή πιστεύαμε ότι πρόκειται για το σώμα ενός παιδιού αλλά στη συνέχεια ομάδα επιστημόνων(σημ pyles.tv: τα ονόματα τους δεν αναφέρονται) διαπίστωσε πως αυτό αποτελείται μεν από μαλακά τμήματα όπως αυτά ενός μωρού, αλλά και από σκληρά που υπαρχουν μόνο σε ενήλικες".


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή