18 Οκτ 2011

Είναι 13 χρονών αλλά έχει σώμα 105χρονης!! Πάσχει από προγηρία

Δεκατριάχρονη σε σώμα... υπεραιωνόβιας. Όπως κι άλλες έφηβες στην ηλικία της η Hayley Okines λατρεύει το νεαρό ποπ σταρ Justin Bieber, ανταλλάσσει μηνύματα στο twitter με τους φίλους της και της αρέσουν οι βόλτες στα μαγαζιά.

Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει όμως από τους υπόλοιπους είναι ότι πάσχει από προγηρία, που σημαίνει ότι το σώμα της γερνά οκτώ φορές γρηγορότερα από...
το φυσιολογικό.Υποφέρει από αρθρίτιδα, έχει πρόβλημα στους γοφούς και της έχουν πέσει τα μαλλιά.

Η ιστορία της έγινε θέμα σε σειρά ντοκιμαντέρ, ενώ το 2010 συμμετείχε σε ένα επαναστατικό δοκιμαστικό πείραμα στην Αμερική.


«Είναι ενοχλητικό να έχεις το σώμα μιας γριάς» λέει η ίδια.

Η μητέρα της Kerry είπε για την κόρη της ότι «είναι μια έφηβη σαν όλες τις άλλες, έχει ακατάστατο δωμάτιο και της αρέσει να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο, ενώ νομίζει ότι ξέρει τα πάντα, όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας της!»


«Της αρέσει να βγαίνει έξω κι εγώ την αφήνω να πηγαίνει με τους φίλους της στα μαγαζιά και στα σπίτια τους και να κοιμάται τα βράδια εκεί. Όταν όμως πηγαίνει στο εμπορικό κέντρο, φροντίζω να είμαι κάπου εκεί κοντά και εκείνη έχει πάντα το κινητό μαζί της σε περίπτωση που με χρειαστεί» πρόσθεσε.

the best

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή