7 Ιουλ 2011

"Βοήθεια δέχομαι επίθεση από τους εξωγήινους"Το ίδιο σπίτι έχει χτυπηθεί 6 φορές από μετεωρίτη!

Ο Radivoke Lajic (στη φωτογραφία), ένας 50χρονος άνδρας από τη Βοσνία, υποστηρίζει ότι το σπίτι του έχει γίνει στόχος εξωγήινων οι οποίοι του πετούν... μετεωρίτες!
  Σύμφωνα με το Telegraph.co.uk, η κατοικία του στο χωριό Gornji Lajici, κοντά στη πόλη Prijedor στη βόρεια Βοσνία, έχει χτυπηθεί έξι φορές από κομμάτια μετεωριτών, κάτι που ο ίδιος αποδίδει σε εξωγήινους!

  "Είναι σαφές ότι δέχομαι επίθεση από τους εξωγήινους. Δεν γνωρίζω τι έχω κάνει και τους έχω ενοχλήσει, αλλά δε νομίζω ότι υπάρχει άλλη λογική εξήγηση για αυτό που μου συμβαίνει", λέει ο Radivoke.

  "Ετσι κι αλλιώς η πιθανότητα να χτυπηθεί ένα σπίτι από έναν μετεωρίτη είναι πολύ μικρή. Το γεγονός ότι στο δικό μου έχει συμβεί έξι φορές, είναι κάτι που μόνο τυχαίο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί", προσθέτει.

  Η πρώτη φορά που ένα κομμάτι μετεωρίτη χτύπησε το σπίτι του 50χρονου, ήταν το Νοέμβριο του 2007. Οπως έχει παρατηρήσει μάλιστα ο ίδιος, όλες τις φορές που συνέβει αυτό, έβρεχε. Τα κομμάτια των βράχων που έχουν πέσει στην κατοικία του, έχουν εξεταστεί από το Πανεπιστήμιο του Βελιγραδίου, από όπου υπάρχει η επιβεβαίωση ότι πράγματι πρόκειται για μετεωρίτες!
  "Είμαι σίγουρος ότι έχω στοχοποιηθεί από τους εξωγήινους. Παίζουν παιχνίδια μαζί μου. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν αυτό. Κάθε φορά που βρέχει, δεν μπορώ να κοιμηθώ γιατί ανησυχώ για το επόμενο χτύπημα", λέει ο ίδιος. Μάλιστα ομολογεί ότι αναγκάστηκε να ενισχύσει τη στέγη του με χάλυβα με το φόβο μίας μελλοντικής πτώσης και εξηγεί ότι για να μπορέσει να καλύψει το κόστος πούλησε εναν από τους μετεωρίτες σε ένα πανεπιστήμιο στην Ολλανδία.

  Παρά την αναστάτωσή του όμως, παραδέχεται ότι η ζωή του έχει αλλάξει και προς το καλύτερο μετά από τις έξι "μυστηριώδεις" πτώσεις: "Oι μετεωρίτες αυτοί έχουν φέρει και ευτυχία στην οικογένειά μου. Εχουμε γνωρίσει πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους από όλο τον κόσμο που ενδιαφέρονται για το γεγονός αυτό και μας επισκέπτονται ή επικοινωνούν μαζί μας. Για το λόγο αυτό σκέφτομαι να δημιουργήσω ένα μικρό μουσείο στο πίσω μέρος της αυλής του σπιτιού παρουσιάζοντας στους επισκέπτες τους μετεωρίτες και το χρονικό των επιθέσεων!", δηλώνει.

  Οι επιστήμονες, από την πλευρά τους , ερευνούν τα επαναλαμβανόμενα περιστατικά και εξετάζουν το ενδεχόμενο να υπάρχουν μαγνητικά πεδία γύρω από το σπίτι του άντρα,  προκειμένου να καταφέρουν να εξηγήσουν τις συχνές πτώσεις μετεωριτών στην ίδια  περιοχή.

pyles

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή