29 Απρ 2011

UFO και Νεα Τάξη Πραγμάτων


 Από σχόλιο αναγνώστη εδώ
Σήμερα υπάρχουν αποκαλυπτικά έγγραφα που καταρρίπτουν τους μύθους της ουφολογίας και των ιπταμένων δίσκων καθώς και φωτογραφίες (πραγματικές ή σκηνοθετημένες) που εμφανίζουν ιπτάμενους δίσκους να προσγειώνονται ή να απογειώνονται!
Ίσως στην προκειμένη περίπτωση κάποιοι να μην έβλεπαν με καλό μάτι την προσέγγιση της Αμερικής προς την Σοβιετική Ένωση!
** Αν σκεφθούμε ποιοι ιδιώτες είναι τα αφεντικά της Federal Reserve Bank, που κάνει ακριβώς το ίδιο (τυπώνει δηλαδή χαρτί και μετά το δανείζει!), αυτό θα ήταν ένας σοβαρός λόγος να ανησυχήσει για την παντοδυναμία της και να αντιδράσει!
Όταν μάλιστα αυτό το χρήμα βγαίνει τόσο εύκολα και με την κατοχή του μπορείς να αγοράσεις όλο τον πλανήτη δεν μπορεί ο άλλος ξαφνικά να σου κάνει αντίπραξη!
Τώρα αν αναρωτηθεί κάποιος πως μπορεί έτσι ελεύθερα να τυπώνουν πλαστό χρήμα, η απάντηση είναι ότι δεν είναι πλαστό χρήμα αλλά το γνήσιο. Απλώς η εκδοτική τράπεζα που το βγάζει δεν είναι κρατική αλλά ιδιωτική!
Σκεφθείτε ότι σε αυτή την ιδιωτική τράπεζα δεν μπορεί να μπει κανένας κρατικός επιθεωρητής! Για το λόγο αυτό ο Αμερικανός George Carlin ένα είδος Λαζόπουλου), μίλαγε υποτιμητικά για τους ιδιοκτήτες «αυτής της χώρας» σκιαγραφώντας τα πραγματικά αφεντικά της πατρίδας του!

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή