20 Μαΐ 2014

Ο πραγματικός Wolverine... (Βίντεο)


Ο "τρελός επιστήμονας", Κόλιν Φέρτζ είναι θαυμαστής του Wolverine και με αφορμή την νέα ταινία των X-Men, "X-Men - Days of Future Past",  κατασκεύασε την καλύτερή του εφεύρεση μέχρι σήμερα.
Ο Κόλιν κατάφερε να φτιάξει τα αυτόματα νύχια του μεταλλαγμένου σούπερ ήρωα, τα οποία μπαινο-βγαίνουν μεν εν ριπή οφθαλμού, και είναι πολύ κοφτερά.

Οι λεπίδες από αδαμάντιο οι οποίες "φυτρώνουν" από τα χέρια του διάσημου μέλους των Χ-Men αποτελούν το πλέον αναγνωρίσιμο χαρακτηριστικό του.

Η ευρεσιτεχνία του Φέρτζ συνοδεύεται από ένα ογκώδες σακίδιο που φέρει τον εξοπλισμό που απαιτείται για να λειτουργήσει το όλο σύστημα, ενώ οι λεπίδες λειτουργούν με ένα σύστημα πεπιεσμένου αέρα.

Ο ίδιος έχει ανεβάσει στο Ίντερνετ ξανά στο παρελθόν βίντεο με "τρελές" εφευρέσεις του και τώρα υπόσχεται περισσότερα projects με κεντρικό τους θέμα τους X-Men της Marvel.




perierga










Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή