30 Μαρ 2014

Ντοκυμαντέρ “THRIVE”: Ενα απο τα έξυπνα όπλα της Νέας Τάξης Πραγμάτων !!!


Το ντοκυμαντερ "THRIVE" ειναι ενα απο τα εξυπνα οπλα της νεας ταξης πραγματων, πανω στον δρομο που ανοιξε η σειρα ντοκυμαντερ "ZEITGEIST". H πλανη κρυβεται σε μια βασικη αρχη της ανθρωπινης ψυχολογιας, συμφωνα με την οποια εαν σε ενα συνολο πληροφοριων που αποτελειται απο τρια διαφορτικα μερη ο εγκεφαλος αποδεχτει τα δυο μερη ως αληθη, τοτε αυτοματα δεχεται και το τριτο μερος ως αληθες ασχετα με τις πληροφοριες που περιεχει!
πανω σε αυτον τον κανονα δουλευουν παρα πολυ οι εξουσιαστες λανσαροντας ντοκυμαντερ οπως το "ZEITGEIST" οπου τα τρια μερη ηταν τα εξης
1) αποκαλυψη της απατης του παγκοσμιου χρηματοοικονομικου συστηματος ΑΛΗΘΕΙΑ
2) παρουσιαση καθαρων μορφων ενεργειας και νεων τεχνολογιων που μπορουν να βελτιωσουν την ζωη και την αρμονια στον πλανητη. ΑΛΗΘΕΙΑ
3) αποδομηση των θρησκειων και ιδιαιτερα του Χριστιανισμου. ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ
Πανω στην ιδια πλατφορμα λοιπον το "THRIVE" παρουσιαζει:
1) την παγκοσμια απατη των τραπεζων και κυβερνησεων. ΑΛΗΘΕΙΑ
2) εναλλακτικες μορφες ενεργειας, γνωστες και σε αρχαιους πολιτισμους. ΑΛΗΘΕΙΑ
3) υπαρξη εξωγηινων. ΑΣΥΣΤΟΛΟ ΨΕΜΑ
H υπαρξη και πιθανη παρουσιαση εξωγηινου πολιτισμου, ειναι μια απο τις μεγαλυτερες απατες της νεας ταξης πραγματων και ειναι κριμα ενα site σαν το δικο σας να πεφτει σε τετοια παγιδα.
για οποιον ενδιαφερεται για περισσοτερες πληροφοριες:





πενταποσταγμα

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή