5 Μαρ 2014

Στον Αμαζόνιο συνεχίζουν και κάνουν ακόμα ανθρωποθυσίες..παιδιών ..(Βίντεο ΣΟΚ)


Ανθρωποθυσίες από τους ιέριους της φυλής για το καλό του τόπου Θα μπορούσε αυτό το είδος δεισιδαιμονίας να παρομοιαστεί με την Ιουδαίο-Χριστιανική σταύρωση ή με τον μύθο των αποδιοπομπαίων τράγων;

Είναι αυτό το τελετουργικό, εν μέρει, η βάση των σύγχρονων θρησκειών;
Τα μωρά που γεννιούνται σε κάποιες φυλές Ινδιάνων του Αμαζονίου θάβονται ζωντανά, μια πρακτική που καλύπτεται από τις αρχές της Βραζιλίας από σεβασμό για τον πολιτισμό των φυλών.
Η παράδοση αυτή στηρίζεται στις πεποιθήσεις , ότι τα μωρά με οποιοδήποτε είδος σωματικής βλάβης δεν έχουν ψυχή και πως τα δίδυμα ή τρίδυμα, είναι επίσης «καταραμένα».Η Βρεφοκτονία στοιχίζει τη ζωή σε δεκάδες μωρά κάθε χρόνο, λένε ακτιβιστές που αγωνίζονται για τον τερματισμό αυτής της πρακτικής.
Τα μωρά που είναι κορίτσια, ή που έχουν κάποια αναπηρία ή που γεννήθηκαν από ανύπαντρες μητέρες διατρέχουν όλα τον κίνδυνο του πρόωρου θανάτου σε ένα ρηχό τάφο στο τροπικό δάσος. Άλλα τα θανατώνονται με ασφυξία άλλα δηλητηριάζονται και άλλα απλά τα εγκαταλείπουν ν στη ζούγκλα.
Σύμφωνα με τον Δρ Μάρκος Pelegrini, ένας ιατρός που εργάζεται στο Yanomami Health Care 98 παιδιά σκοτώθηκαν από τις μητέρες τους μόνο το 2004.Οι ακτιβιστές λένε ότι ο πραγματικός αριθμός αποκρύβετε από τους υπαλλήλους που καταγράφουν συχνά περιπτώσεις παιδοκτονίας ως απλές περιπτώσεις υποσιτισμού.

Προειδοποιούμε πως το βίντεο περιέχει σκηνές βίας και γuμνού και δεν θεωρείτε κατάλληλο για παιδιά κάτω των 18 ετών.
Αν θέλετε να δείτε το βίντεο με δική σας ευθύνη..ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο...
http://www.youtube.com/watch?v=jEIdAYaIj34

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή