18 Νοε 2011

‘Εθαψε ακόμα πιο βαθειά το μεγάλο της μυστικό η Βασίλισσα Ελισάβετ!

Δεν πρόλαβε να προβληθεί στο channel 4 το ντοκιμαντέρ που έβγαλε στην επιφάνεια το χρόνια καλά θαμμένο μυστικό της οικογενείας της Βασίλισσας Ελισάβετ και φρόντισε το Παλάτι να το ξαναθάψει ακόμα πιο βαθιά. Οπως άλλωστε έκανε και με το θάνατο της Νταιάνα, που μάθαμε πολύ αργότερα για το τραγικό συμβάν. Οπως είχε αποκαλύψει.......
η Prionokordela.gr πριν από μερικές ημέρες, η Βρετανική κοινωνία έχει μείνει σοκαρισμένη από την αποκάλυψη ντοκιμαντέρ που έφερε στη δημοσιότητα την αδιαφορία της Βασίλισσας Ελισάβετ για τις πρώτες ξαδέλφες της, Nerissa και Katherine Bowes-Lyon, οι οποίες ήταν από το 1941 κλεισμένες σε Ιδρυμα για διανοητικά ανάπηρους.

Τελευταία φορά που επισκέφτηκε κάποιος από την οικογένεια, ήταν το 1960, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Παρόλο που ήταν κοινό μυστικό στο Royal Earlswood, και στην τοπική κοινότητα, ότι δηλαδή στο άσυλο στεγάζονται στενοί συγγενείς της βασιλικής οικογένειας, στον ευρύτερο κόσμο την ύπαρξή τους είχαν σβηστεί.

Η σοκαριστική ιστορία τους ήρθε στο φως λίγο μετά το θάνατο της Νerissa, όταν οι δημοσιογράφοι ανακάλυψαν ότι ήταν θαμμένη σε ένα πρόχειρο τάφο με έναν αύξοντα αριθμό.

Σήμερα, αν ψάξεις κανείς στο internet δεν θα βρεί ίχνος στοιχείων του εν λόγω ντοκιμαντέρ. Δεν χρειάζεται και μεγάλη φαντασία για να καταλάβουμε πως το Παλάτι φρόντισε να το εξαφανίσει…

Σχετικό θέμα ....Ο ΟΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΥ....(βίντεο)Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή