3 Μαρ 2014

Μετά από αυτές τις εικόνες δεν θα θέλετε να ξαναφάτε μπέργκερ !!!!


Σοκαριστικές εικόνες έρχονται στο φως της δημοσιότητας έπειτα από επίσκεψη ομάδας Πολωνών επιθεωρητών σε εργοστάσιο κρέατος στην Ιρλανδία.

Η έκθεση και οι εικόνες που δημοσίευσε η ομάδα προκαλούν φρίκη, καθώς οι επιστήμονες που διερευνούσαν ένα διατροφικό σκάνδαλο έκαναν σοκαριστικές ανακαλύψεις.
Η 30σέλιδη έκθεση αναφέρει ότι η ομάδα των ειδικών επιστημόνων πραγματοποίησε επίσημη επίσκεψη σε μεγάλο εργοστάσιο επεξεργασίας κρέατος στην Ιρλανδία.


Το κρέας που ανακάλυψαν σε μια παρτίδα που προοριζόταν για παρασκευή μπέργκερ ήταν αλλοιωμένο σε τέτοιο βαθμό που μερικά κομμάτια είχαν πράσινο χρώμα, ενώ οι φωτογραφίες είναι σοκαριστικές.

Το μουχλιασμένο κρέας, αν και εντελώς ακατάλληλο και επικίνδυνο για κατανάλωση, προοριζόταν για επεξεργασία και την παρασκευή καταψυγμένων μπιφτεκιών για χάμπουργκερ.
«Αυτό που είδα ήταν ξεκάθαρα ακατάλληλο για κατανάλωση», δήλωσε η επιθεωρήτρια Katarzyna Piskorz, «και από ό,τι έμαθα ένα μέρος του είχε ήδη χρησιμοποιηθεί», συνέχισε.
«Όταν ρωτήσαμε τους υπεύθυνους του εργοστασίου για την κατάσταση του κρέατος μας είπαν ότι δεν είχαν προσέξει τίποτα», κατήγγειλε η επιστήμονας, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Guardian.
Οι ειδικοί εξέτασαν 8 παλέτες κρέατος συνολικά.


Από την πλευρά τους, οι υπεύθυνοι του εργοστασίου Silvercrest στην Ιρλανδία, που είχε εμπλακεί και στο σκάνδαλο με το κρέας αλόγου, υποστήριξαν ότι το κρέας «αλλοιώθηκε» κατά τη μεταφορά του στα εργαστήρια, καθώς παρέμεινε εκτός ψύξης για μεγάλο χρονικό διάστημα, και αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες.
newsbomb.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή