26 Φεβ 2014

Ο απλούστερος τρόπος να αλλάξετε μια στραβή μέρα..!!!


Όλοι έχουμε ζήσει ημέρες ή περιόδους όπου τα πάντα πηγαίνουν στραβά, όπου η μια συμφορά διαδέχεται την άλλη. Είτε το αντιλαμβανόσασταν είτε όχι, γεγονός παραμένει ότι όλη αυτή η αλυσιδωτή αντίδραση άρχισε με μία και μόνη σκέψη. Αυτή η μία κακή σκέψη προσέλκυσε περισσότερες, η συχνότητα «κλείδωσε» και, τελικά, όντως κάτι πήγε στραβά.


Αντιδρώντας σε αυτή την αρνητική εξέλιξη, αρχίσατε να προσελκΰετε και άλλα δεινά. Προσελκΰοντας απλώς τις όμοιες τους, οι αρνητικές αντιδράσεις σας πολλαπλασιάστηκαν και η αλυσιδωτή αντίδραση συνέχισε να εξελίσσεται, γιατί έτσι επιτάσσει ο νόμος.
Ο μόνος τρόπος για να τη σταματήσετε είναι να μετακινηθείτε από τη συγκεκριμένη συχνότητα, αλλάζοντας σκόπιμα το σκεπτικό σας.
Μπορείτε να αλλάξετε τις σκέψεις σας σε ό,τι εσείς θέλετε. Αν το κάνετε, και αφού λάβετε μέσω των συναισθημάτων σας την επιβεβαίωση ότι αλλάξατε συχνότητα, ο νόμος της έλξης θα ανταποκριθεί στη νέα συχνότητα και θα σας αναμεταδώσει τις νέες εικόνες της ζωής σας.
Από το βιβλίο The Secret (Το μυστικό)

πηγή:Εναλλακτική Δράση

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή