27 Φεβ 2014

Αυτό είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αγάπη. Έζησαν 60 ολόκληρα χρόνια μαζί και πέθαναν "αγκαλιασμένοι" [photos]


Τον γύρο του κόσμου κάνει η απίστευτη ιστορία αγάπης ενός ζευγαριού, του 83χρονου Ed Hale και της 82χρονης συζύγου του Floreen που «έσβησαν» αγκαλιά, με λίγες ώρες διαφοράς ο ένας από τον άλλο... Οι δυο τους γνωρίστηκαν σε έναν χορό. Η σχέση τους όμως, αντιμετώπισε στην αρχή δυσκολίες, αφού όταν ο Ed ζήτησε σε γάμο την Floreen, οι γονείς της αρνήθηκαν.

Είχε εμπλακεί σε τροχαίο, στο οποίο είχε χάσει τη ζωή του ο πρώτος της σύζυγος, ενώ η ίδια είχε τραυματιστεί σοβαρά. «Δεν με ενδιαφέρει, ακόμα κι αν χρειαστεί να την κουβαλάω στα χέρια μου κάθε μέρα της ζωής μου», τους απάντησε εκείνος, για να τους δώσουν τη συγκατάθεσή τους. Έζησαν στο σπίτι, που είχε σχεδιάσει ο ίδιος και εκεί μεγάλωσαν τα δύο παιδιά τους, τη Renee και τον Ricky. Κάθε μέρα, της έφερνε μία «λιχουδιά» από το μαγαζί όπου εργαζόταν, ενώ τη φρόντιζε, μαγειρεύοντας για εκείνη και κάνοντας ό,τι ήταν δυνατόν, για να ομορφαίνει την κάθε στιγμή της.




Οι γνωστοί τους τον αποκαλούσαν «Άγιο Ed», ακριβώς για όσα έκανε για εκείνη, πριν ακόμα του το ζητήσει. Πριν από πέντε χρόνια, η υγεία του άρχισε να κλονίζεται, αφού αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα, έπασχε από διαβήτη και είχε προβλήματα με τα νεφρά του. Αυτό όμως δεν τον σταμάτησε, από το να περιποιείται την αγαπημένη του και να της μαγειρεύει τις περισσότερες ημέρες. «Η καρδιά του ήταν τόσο δυνατή.
Το ίδιο και η θέλησή του για ζωή. Πάλευε τα προβλήματα υγείας του, για εκείνη… επειδή δεν ήθελε να τον χάσει», είπε η κόρη τους Renee.
Όταν αρρώστησαν και οι δύο, εκείνος από νεφρική ανεπάρκεια και εκείνη από καρδιακά προβλήματα, η οικογένεια βρέθηκε μπροστά στο δίλημμα, ποιο νοσοκομείο θα μπορούσε να τους προσφέρει την καλύτερη περίθαλψη. Νοσηλεύτηκαν σε διαφορετικά νοσοκομεία τελικά… Τα ξημερώματα της 6ης Φεβρουαρίου όμως, ο 83χρονος ζήτησε να δει τη σύζυγό του.

Οι υπεύθυνοι των δύο νοσοκομείων έκαναν ό,τι ήταν δυνατόν, για να μπορούν να είναι μαζί. Τον μετέφεραν με ασθενοφόρο, για να την δει και ένωσαν τα κρεβάτια τους, για να μπορούν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου.


Τελικά, εκείνη «έφυγε» στις 7 Φεβρουαρίου, από καρδιακή προσβολή και εκείνος, μη αντέχοντας την απώλεια, «έσβησε» το απόγευμα της επόμενης ημέρας. «Ήταν κύριος μέχρι το τέλος. Την περίμενε να φύγει πρώτη», είπε η κόρη τους. Κι όπως έζησαν μαζί, έτσι μαζί έφυγαν για το τελευταίο τους ταξίδι. Η κηδεία τους ήταν κοινή κι έγινε μία ημέρα πριν τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή