11 Απρ 2012

O James Cameron εξηγεί τι πραγματικά συνέβη στον Τιτανικό [Video]

Εκατό χρόνια μετά τη βύθιση του θρυλικού Τιτανικού (15 Απριλίου 2012) στα παγωμένα νερά του Βόρειου Ατλαντικού, ο James Cameron αποφάσισε να δώσει τη δική του εξήγηση για το μοιραίο συμβάν μέσα από το νέο animated τηλεοπτικό πρόγραμμα ‘Titanic: The Final Word With James Cameron‘...


Το εν λόγω πρόγραμμα έκανε πρεμιέρα χθες στο κανάλι του National Geographic και θα ολοκληρωθεί σε δύο επεισόδια. Για την προώθηση του, στην ιστοσελίδα του National Geographic διατίθεται και το διαδραστικό παιχνίδι ‘Adventure on the Titanic’, στο οποίο ο χρήστης βλέπει τα γεγονότα μέσα από τα μάτια ενός επιβάτη πρώτης θέσης του πλοίου (επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις).

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε στις κινηματογραφικές αίθουσες και η τρισδιάστατη εκδοχή της δημοφιλούς ταινίας, ‘Τιτανικός 3D’. Πάρτε μια γεύση από το ‘Titanic: The Final Word With James Cameron’ στο video που ακολουθεί:


Titanic: The Final Word with James Cameron

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή