11 Απρ 2012

Η «Κιβωτός» της Αποκάλυψης στα έγκατα της Γης

«Το καταφύγιο της Αποκάλυψης» είναι πλέον πραγματικότητα. Κατασκευάστηκε στο υπέδαφος του Κάνσας, κάτω από ένα καταπράσινο λιβάδι και είναι η καλύτερη λύση για να προστατευτεί κανείς από ηλιακές καταιγίδες, τρομοκρατικές επιθέσεις, πανδημίες ακόμα και οικονομική κατάρρευση.

Πρόκειται για εγκαταλελειμμένες εγκαταστάσεις πυρηνικών πυραύλων που έχουν μετατραπεί σε πολυτελές καταφύγιο: Πισίνα, αίθουσα προβολών, βιβλιοθήκη , ιατρικό κέντρο και σχολείο θα είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών.

Τέσσερις Αμερικανοί εκατομμυριούχοι ....
έχουν βάλει γερά το χέρι στην τσέπη- συνολικά δαπάνησαν 7 εκατομμύρια δολάρια- για να εξασφαλίσουν ένα διαμέρισμα στο οποίο θα καταφύγουν σε περίπτωση ανάγκης.

«Οι ιδιοκτήτες ανησυχούν για διάφορες καταστροφές, από ηλιακές εκρήξεις μέχρι ελλείψεις τροφίμων», δηλώνει ο υπεύθυνος της κατασκευής, Λάρι Χολ.

Ο 55χρονος Χολ είναι ιδιοκτήτης ενός διαμερίσματος στο καταφύγιο. Με την οικογένειά του ζει στο Ντένβερ και σκοπεύει να το χρησιμοποιήσει κυρίως για διακοπές και βεβαίως όταν συμβεί κάτι κακό.

Τα διαμερίσματα στο καταφύγιο αντέχουν ακόμα και την ατομική έκρηξη ενώ οι τοίχοι έχουν πάχος σχεδόν τρία μέτρα. Επτά από τους 14 υπόγειους ορόφους θα πωληθούν προς 2 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας ή ένα εκατομμύριο ο… μισός. Τρεις όροφοι έχουν ήδη πουληθεί . Προς το παρόν, οι όροφοι συνδέονται με σκάλα αλλά τις επόμενες ημέρες θα γίνει εγκατάσταση ασανσέρ.

Ο Χολ στήνει και μία φάρμα εσωτερικού χώρου για να υπάρχουν λαχανικά και ψάρια για εβδομήντα ανθρώπους ενώ ήδη αποθηκεύει ξηρά τροφή που θα επαρκεί για πέντε χρόνια.







Π/Θ

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή