28 Φεβ 2012

Πραγματοποιήθηκε το 21ο διεθνές συνέδριο για τα UFO

Στην έρημο της Αριζόνα βρέθηκαν αυτήν την εβδομάδα οι φανατικοί κυνηγοί UFO από όλο τον κόσμο, για το ετήσιο διεθνές συνέδριό τους.
Οι συμμετέχοντες κατά τη διάρκεια της ημέρας παρακολουθούσαν ντοκιμαντέρ και διαλέξεις από «ειδικούς» για την πρόοδο στην έρευνα εξωγήινης ζωής.

Τη νύχτα, συμμετείχαν σε ......
events παρακολούθησης του ουρανού για τυχόν περίεργα φαινόμενα, σε συνδυασμό με κοκτέιλ-πάρτι.

Στο 21ο διεθνές συνέδριο για τα UFO πήραν μέρος γιατροί, επαγγελματίες και ερασιτέχνες «ουφολόγοι», ακόμα και στρατηγοί και άλλο στρατιωτικό προσωπικό.

Πολλοί από αυτούς ερευνούν μεταφυσικά φαινόμενα για περισσότερα από 18 χρόνια.Πάντως, εντύπωση προκάλεσε η συμμετοχή της Σίνθια Κρόφορντ, μιας γλύπτριας, που αναπαριστά εξωγήινους στα έργα της.

Η γλύπτρια ισχυρίζεται ότι πριν από χρόνια απήχθη από εξωγήινους και από τότε στα έργα της πρωταγωνιστούν οι μορφές τους.

Σύμφωνα με έναν άλλο απαχθέντα, οι άνθρωποι θα πρέπει να «ενεργοποιήσουν το DNA τους, για να αποκτήσουν πρόσβαση στην Πέμπτη διάσταση».

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή