11 Νοε 2011

Ολλανδικό δικαστήριο επέβαλε πρόστιμο 12 ευρώ σε μάγο!

Ένας μάγος πρέπει να πληρώσει πρόστιμο 12 ευρώ, ύστερα από απόφαση δικαστηρίου. Κατηγορήθηκε ότι σφετερίστηκε κόλπο πρώην συνεργάτη του. Τα κόλπα των μάγων δεν είναι ικανά, όπως φαίνεται, να ξεγελάσουν το ολλανδικό δικαστήριο. Πρόστιμο 12.30 ευρώ επιβλήθηκε σε έναν μάγο από το Άμστερνταμ, που προσπάθησε να οικειοποιηθεί μαγικό κόλπο αντιπάλου του.
Ο Hans Klok μηνύθηκε για παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Το κόλπο που του χάρισε το πρόστιμο, ήταν μία θρυλική μάχη με έναν επίμονο μπάτλερ. Αρχικά, ο μάγος πλησιάζει τον μπάτλερ, για να πιάσει ένα ποτήρι νερό από το δίσκο και έπειτα χτυπά.......
επεισοδιακά το κεφάλι του. Την υπόθεση οδήγησε στο δικαστήριο ο επίσης μάγος και πρώην συνέταιρος του Klok, Rafael van Herck που υποστήριξε, ότι εκείνος ήταν εμπνευστής του ταχυδακτυλουργικού. Προς απολογία του, ο Klok δήλωσε, ότι τέτοιου είδους κόλπα είναι γνωστά στο Λας Βέγκας, όμως το δικαστήριο δεν πείστηκε, καθώς θεώρησε ότι το συγκεκριμένο ήταν μοναδικό. Τελικά, ο Klok υποσχέθηκε ότι θα ανασχηματίσει το κόλπο του, ύστερα από την απόφαση του δικαστηρίου.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή