9 Μαρ 2014

Το μυστήριο θραύσμα με την εξωγήινη προέλευση..


Το πιο πρόσφατο και ίσως το πιο αξιόλογο εύρημα της συλλογής που σας παρουσιάζω, είναι το θραύσμα ενός UFO που βρίσκεται στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Το αντικείμενο έγινε γνωστό μέσα από το δεύτερο επεισόδιο της αμερικανικής σειράς «Uncovering Aliens» και δημιούργησε πολλές απορίες για τη τεχνογνωσία αρκετών σύγχρονων γήινων κραμάτων.

Η ιστορία του θραύσματος έγινε γνωστή, όταν οι ερευνητές της διάσημης τηλεοπτικής σειράς επισκέφτηκαν τον Μπεν και τον γιό του Τέρι στο Οχάιο. Αυτοί τους εκμυστηρεύτηκαν την εμπειρία που έζησαν και τον τρόπο που το αντικείμενο βρέθηκε στα χέρια τους.

Ήταν μία παγερή βραδιά όταν οι δύο άντρες παρατήρησαν ορισμένα περίεργα φώτα να βγαίνουν ανάμεσα από τα δέντρα πίσω από το σπίτι τους. Ο Τέρι δεν είχε αντικρίσει ποτέ κάτι παρόμοιο και φοβισμένος βγήκε με τη καραμπίνα στα χέρια.


Αρχικά νόμισε ότι ήταν κυνηγοί, αλλά όταν τους φώναξε δεν πήρε πίσω καμία απάντηση. Αμέσως, έριξε μία προειδοποιητική βολή ψηλά στον ουρανό και ξαναρώτησε.

Όμως και πάλι δεν απάντησε κανείς. Τότε ο Τέρι, έντρομος, άρχισε να πυροβολεί αυτή τη φορά πάνω στα φώτα. Εκείνη τη στιγμή βγήκε από το σπίτι ο Μπεν και αντίκρισε με τη σειρά του το δυνατό φως μέσα στα δέντρα. Η μαρτυρία του είναι συγκλονιστική:

«Ο Τέρι έριξε πέντε βολές. Η μία ακούστηκε ότι βρήκε το στόχο! Τότε, μέσα από τα φώτα άρχισε να ακούγεται ένας θόρυβος σαν χαλασμένη μηχανή πλυντηρίου. Ξάφνου σταμάτησε και το UFO χάθηκε σαν αστραπή! Πλησιάσαμε στα δέντρα και εκεί δίπλα στο δρόμο βρήκαμε ένα παράξενο κομμάτι που αποκολλήθηκε από αυτό. Και είμαι σίγουρος ότι είναι από αυτό, γιατί όταν το πρωτοακούμπησα ήταν καυτό!»


Αφότου διηγήθηκε την ιστορία του, ο Μπεν παρέδωσε το κομμάτι στους τέσσερις ερευνητές. Ο Derrel Sims και ο Steven Jones, παρέμειναν και ερεύνησαν την περιοχή της εμφάνισης.

Στο σημείο που υπέδειξαν πατέρας και γιός βρέθηκαν ασυνήθιστα ραδιενεργά ίχνη, που αποδείκνυαν την επαφή. Παρόμοια ραδιενεργά ίχνη, μεταφέρουν στο έδαφος μετεωρίτες που προσκρούουν στη γη, διαστημοσυσκευές που κατεβαίνουν από τροχιά και στη περίπτωσή μας UFO που έρχονται από το διάστημα.

Οι άλλοι δύο ερευνητές, ο Mike Bara και η Maureen Elsberry, παρέδωσαν μέρος του θραύσματος για αναλύσεις. Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι το κομμάτι δεν ήταν κάποιο φυσικό υλικό αλλά ένα κατασκευασμένο βιομηχανικό προϊόν με ίχνη σκόνης -επάνω του- από το δρόμο της περιοχής.

Συγκεκριμένα ένα κράμα αλουμινίου, καθόλου συνηθισμένο, με κάποια στοιχεία πολύ προηγμένα από αυτά που κατασκευάζουμε στη γη, τα οποία μαρτυρούσαν την εξωγήινη προέλευσή του.

Εκτός αυτού, εδώ γεννάτε και το αναπάντητο ερώτημα για το αν η τεχνογνωσία των σύγχρονων κραμάτων αλουμινίου είναι ανθρώπινης έμπνευσης ή αντιγραφή των περιβλημάτων ανακτηθέντων ιπτάμενων δίσκων...

Άρθρο: Harris Koutsiaftis
ufotruth

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή