16 Μαρ 2014

Ο κόσμος σε ένα λεπτό...

Ο  Rick Mereki είναι ένας φωτογράφος που λατρεύει τα ταξίδια, απαθανατίζει τοπία και αξιοθέατα στο φακό του και στη συνέχεια κάνει περιηγήσεις στους τόπους που πηγαίνει φωτογραφίζοντας γνωστές αλλά και άγνωστες τοποθεσίες.

Κάπως έτσι ταξίδεψε για 44 μέρες σε 11 χώρες λαμβάνοντας φωτογραφίες μπροστά από διάσημα αξιοθέατα στους τόπους που πήγε. Στη συνέχεια ένωσε τις εικόνες μεταξύ τους παρουσιάζοντας τον εαυτό του να κινείται από τον έναν τόπο στον άλλον με φοβερή ταχύτητα, περπατώντας με άνεση από το ένα αξιοθέατο στο άλλο, καλύπτοντας σε χρόνο dt τεράστιες αποστάσεις! Ένα εντυπωσιακό βίντεο που μας ταξιδεύει στον κόσμο μέσα σε 1 μόλις λεπτό…                                                                                                                                         sigmalive

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή