8 Μαρ 2014

Στιγμές βγαλμένες από θρίλερ στη Καλαμάτα- 50χρονος με ψυχολογικά προβλήματα ζούσε με τη... νεκρή μητέρα του.!!!


Ένα μεγάλο οικογενειακό δράμα, που θυμίζει Κωσταλέξι, αποκαλύφθηκε το πρωί της Πέμπτης, στην Καλαμάτα, όταν σε μονοκατοικία βρέθηκε νεκρή ύστερα από περίπου 50 ημέρες, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, μία 87χρονη γυναίκα, πρώην εκπαιδευτικός.

Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι μαζί της, ακόμα κι αυτό το διάστημα που η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή, διέμενε ο 50χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα.


Ο θάνατος της ηλικιωμένης επήλθε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Ιωάννη Δούζη, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή και δεν υπάρχει κανένα εύρημα κακοποίησης ή άσκησης βίας.

Φρικτές εικόνες
Η έντονη μυρωδιά από το σπίτι ανησύχησε τη γειτονιά, η οποία προχθές ειδοποίησε την Αστυνομία. Οι αστυνομικοί μπήκαν από την πίσω πλευρά του κτηρίου και εμβρόντητοι είδαν σχεδόν μόνο ένα σκελετό πάνω σε ένα ράντζο στο διάδρομο του σπιτιού, ενώ είναι τραγικές οι περιγραφές, ότι τρωκτικά είχαν αρχίσει να βεβηλώνουν τη σορό της γερόντισσας.

Ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής, ενώ η νεκροψία που ακολούθησε απέδειξε ότι η 87χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν έφερε καμία κάκωση που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια ή ότι της ασκήθηκε βία. Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε την ημερομηνία θανάτου γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Οι δε γείτονες περιγράφουν το γιο της ηλικιωμένης ως έναν άνθρωπο που επί χρόνια ολόκληρα ζούσε στο υπόγειο του σπιτιού και λίγες φορές τον έβλεπαν να βγαίνει έξω, ενώ οι αστυνομικοί τονίζουν ότι ο 50χρονος γιος δεν είχε συναίσθηση της κατάστασης.

Σύμφωνα με γείτονες, πριν από μερικά χρόνια η άτυχη γυναίκα είχε χάσει την κόρη της από ασθένεια και ζούσε με τον γιο της μια πολύ λιτή ζωή.
tharrosnews.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή