6 Μαρ 2014

Φωτογραφίες της οικογένειας ΡΟΤΣΛΙΝΤ από μυστικές τελετές το 1972!.Τσιράκια του Μπαχομέτ..!!..(Εικόνες+Βίντεο)ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ROTHSGHILD. ΟΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΡΑΒΗΚΤΗΚΑΝ ΤΟ 1972 ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΟΝΤΙΚΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ. ΑΙΣΘΗΣΗ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΠΑΡ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΥΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ!

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ " "Eyes Wide Shut"
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ "Lady Gaga".

Η ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΕΛΙΤ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ "ΠΕΡΝΑΕΙ" ΤΑ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ. ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ!


ΤΟ  Château de Ferrières ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ ΤΩΝ ROTHSGHILD ΕΧΕΙ ΤΟ "ΧΡΩΜΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ" ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΡΟΜΑΝ ΠΟΛΑΝΣΚΙ "Η 9Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ" ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΤΕΙ ΕΚΕΙ.ΕΝΩ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΤΑΙΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ "Eyes Wide Shut" ΜΕ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ ΣΤΑΝΛΕΙ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΤΕΙ, ΣΕ ΑΛΛΗ ΕΠΑΥΛΗ ΤΩΝ ROTHSGHILD TO "Mentmore Towers" ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ!


ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ Η ΜΑΣΚΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ  "Eyes Wide Shut" Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ  ΣΤΑΝΛΕΙ ΚΙΟΥΜΠΡΙΚ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ "ΓΙΟΡΤΕΣ" ΤΩΝ ROTHGHILD!

Ο ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΕΡΑΣΦΟΡΟ ΚΕΦΑΛΙ...ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΠΑΧΟΜΕΤ!


ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΚΛΕΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΣΜΕΝΑ ΚΡΑΝΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΜΟΥΣΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.

ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΩΤΟ...ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ..Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή