7 Δεκ 2011

“Έσπασε” τον κώδικα της Μόνα Λίζα! (βίντεο)

 Ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται…

Ένας καλλιτέχνης ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να σπάσει το επί 500χρόνια καλά κρυμμένο μυστήριο γύρω από τη “Μόνα Λίζα”.

Ο ερασιτέχνης καλλιτέχνης, εντόπισε μιας σειρά ζώων ζωολογικού κήπου κρυμμένα στη ζωγραφική.

Ο Ron Piccirillo, θεωρεί ότι μπορείτε να δείτε το κεφάλι ενός .....
λιονταριού, ένα πίθηκο και ένα βουβάλι στον αέρα γύρω από το κεφάλι του θέματος μαζί με έναν κροκόδειλο ή φίδι που βγαίνει από την αριστερή πλευρά του σώματός της.

Ο ερασιτέχνης ζωγράφος λαδιού και γραφίστας με έδρα τη Νέα Υόρκη, λέει ότι ακολούθησε μια σειρά από οδηγίες που ορίζονται από τον καλλιτέχνη “Leonardo da Vinci” για να αποκρυπτογραφήσει την εικόνα και ισχυρίζεται ότι έσπασε τους κωδικούς και βρήκε τι σημαίνει ο πίνακας, που είναι ζωγραφισμένος το 1519.

Η “Μόνα Λίζα” είναι στην πραγματικότητα μια αναπαράσταση του φθόνου.

Ο Ron Piccirillo πιστεύει ότι τα ζώα, συμπεριλαμβανομένων των λιονταριών (επάνω δεξιά), ένας πίθηκος (επάνω αριστερά) και ένα βουβάλι (κάτω δεξιά) είναι ορατά, αν γυρίσετε τη Μόνα Λίζα.


Η θεωρία είναι πιθανόν να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις μεταξύ των κριτικών τέχνης, πολλοί από τους οποίους έχουν τις δικές τους θεωρίες σχετικά με τη ζωγραφική και το αινιγματικό χαμόγελο της Μόνα Λίζα.

Ο κ. Piccirillo υποστηρίζει ότι έχει βρει παρόμοιες εικόνες κρυμμένες σε έργα και άλλων ζωγράφων της Αναγέννησης όπως του Τιτσιάνο και του Ραφαέλ.Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή