28 Απρ 2011

ΜΑΖΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΞΩΓΗΙΝΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΣΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ !!??

http://1.bp.blogspot.com/-8u5lY-tRfF8/TbcQhw9Jt6I/AAAAAAAACuk/-9udWBhoPRU/s400/1.jpgΣε δημοσίευμα του ιστοτόπου www.whatdoesitmean.com αναφέρεται ότι στη συνάντηση μεταξύ του πρωθυπουργού της Ρωσίας Πούτιν και του αντιπροέδρου των ΗΠΑ Μπίντεν, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος ζήτησε την συνδρομή της Ρωσίας στη....

δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας του πλανήτη, μετά τον εντοπισμό από αμερικανικούς δορυφόρους, μιας "πλάτους μιλίων, μαζικής εισβολής αρμάδα εξωγήινων σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα", η άφιξη των οποίων αναμένεται περί τα τέλη του 2012..!!

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει (με το σύστημα "key to the extraterrestrial messages" όπου χρησιμοποιούνται συνδυασμοί 21 συμβόλων), τις επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά....

Ο αντιπρόεδρος Μπίντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι οι ΗΠΑ έχουν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την NASA σε οτι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχουν ρίξει το βάρος τους στην κατασκευή επανδρωμένων και μη, μικρών διαστημοπλοίων με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (η Αμερική μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε την επιτυχή δοκιμή διαστημικού όπλου με ακτίνες λέιζερ).

Η αλήθεια είναι οτι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια συστηματική, έντονη και πιθανόν προγραμματισμένη ενημέρωση περί εξωγήινης απειλής και καταστροφής το 2012.
Στο act-Bloggers έχουμε δημοσιεύσει σχετικά άρθρα.

Θυμηθείτε την ξαφνική έκτακτη ανακοίνωση της NASA, τον Δεκέμβριο που μας πέρασε, και μας είπε οτι ανακάλυψε εξωγήινη ζωή σε μια λίμνη της Αμερικής....
Θυμηθείτε τον πλανήτη Νίμπιρου/Χ, που λένε συνέχεια ότι μας πλησιάζει....
Θυμηθείτε και τα απόρρητα έγγραφα που διέρρευσαν ξαφνικά για την σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, και δεκάδες άλλα παρόμοια θέματα....

Άραγε πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση ενάντια στην ανθρωπότητα, οργανωμένη απο τους ίδιους τους "μεγαλοκυβερνήτες", (όπως και η κατασκευασμένη οικονομική κρίση), προκειμένου να μας εκφοβίσουν και να υποταχθούμε-ενωθούμε στην παγκόσμια κυβέρνηση και στον παγκόσμιο ηγέτη που τόσο έντονα επικαλούνται οτι χρειαζόμαστε????

Άραγε πρόκειται περί αληθινών εξωγήινων σκαφών, κι αποτελούν την εκπλήρωση της Αποκάλυψης του Ιωάννη???? (άλλωστε απο τον ουρανό θα έρθουν οι άγγελοι της Αποκάλυψης, και στον ουρανό θα γίνει η μεγάλη μάχη των καλών και κακών δυνάμεων, όπως λέει η Αποκάλυψη).

Οι σκέψεις είναι πολλές που κάνει ο καθένας μας, όμως το σίγουρο είναι οτι κάτι συμβαίνει τους τελευταίους μήνες, κάτι εξελίσσεται με γρήγορους ρυθμούς, και θα αφορά ολόκληρη την ανθρωπότητα.
Ο Θεός να μας φωτίσει και να μας δώσει τη δύναμη να το βιώσουμε ορθά, όποιο κι αν θα είναι αυτό το "ιστορικό παγκόσμιο γεγονός".
http://act-blogers.blogspot.com/


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή