26 Απρ 2011

Γυναίκα υποστηρίζει ότι έμεινε έγκυος από... εξωγήινους! Δείτε το βίντεο που έχει στην κατοχή της!


Η  ιστορία αυτή μεταδόθηκε στην ιταλική τηλεόραση από τον Jaime Maussan,  μεξικανό δημοσιογράφο και ερευνητή ufo.  Η Giovanna, μια 41χρονη γυναίκα  από τη Σαρδηνία, υποστηρίζει ότι το  περασμένο καλοκαίρι έπεσε θύμα  απαγωγής από...

εξωγήινους, οι οποίοι αφού  την οδήγησαν μέσα στον ιπτάμενο  δίσκο τους, πραγματοποίησαν μια σειρά  βιολογικών πειραμάτων στο σώμα  της!

Η μαρτυρία της, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία που περιγράφονται κατά  καιρούς από όσους ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει θύματα απαγωγής από  εξωγήινους: ιπτάμενο δίσκο, τηλεπαθητική επικοινωνία, πράσινα  ανθρωπάκια, άγνωστης προέλευσης εμφυτεύματα μέσα στο σώμα της κλπ.
Η Giovanna, ισχυρίζεται ότι έχει στην κατοχή της οπτικό υλικό τόσο από  τον - πράσινου χρώματος- ιπτάμενο δίσκο, όσο και από ένα εξωγήινο - τα  οποίο μπορείτε να δείτε και να κρίνετε στο βίντεο που ακολουθεί.

Το σημείο στο οποίο διαφέρει η ιστορία της, είναι η εγκυμοσύνη - την   οποία υποστηρίζει ότι ανακάλυψε αμέσως μετά την απαγωγή της! Κατά τη   διάρκεια του ιατρικού ελέγχου για να διαπιστωθούν πιθανές αλλαγές στο   σώμα της, ο γυναικολόγος εντόπισε χτύπους καρδιάς μέσα στην κοιλιά της,   χωρίς αρχικά να μπορεί να βρει έμβρυο!

Λίγες εβδομάδες αργότερα, ο υπέρηχος έδειξε ένα "περίεργο υβρίδιο"   μέσα στη μήτρα της, το οποίο αφαιρέθηκε με χειρουργική επέμβαση! Στην   εκπομπή -όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο- παρουσιάστηκε το "εξωγήινο"   πλάσμα που έβγαλαν οι γιατροί από το σώμα της γυναίκας!!

Η ίδια στη συνέντευξη που παραχώρησε, υποστήριξε ότι οι εξωγήινοι  αναζητούν  απεγνωσμένα, πλάσματα που να τους μοιάζουν βιολογικά γιατί  κινδυνευουν  με αφανισμό! Ελπίζουν πως με τη βοήθεια των ανθρώπων, θα  καταφέρουν να  αναπαραχθούν και έτσι να δημιουργήσουν υβρίδια τα οποία  θα επιβιώσουν!

Παρακολουθήστε την -ομολογουμένως ακραία- μαρτυρία της 41χρονης   ιταλίδας καθώς και τα "ντοκουμέντα" που λέει ότι έχει! Τα συμπεράσματα,   δικά σας!!! Μπορείτε να σχολιάσετε στο topic, "Γυναίκα υποστηρίζει ότι  έμεινε έγκυος από... εξωγήινους"!


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή