19 Οκτ 2011

Μεταφυσική Δραστηριότητα 3 .... (Paranormal Activity 3)

Η υπόθεση της πιο σκοτεινά ανατρεπτικής ταινίας τρόμου της φετινής σεζόν παραμένει ακόμα άγνωστη - όπως άλλωστε και η ζοφερή δύναμη που (μετα)κινεί τα πάντα σπέρνοντας τον φόβο και τον θάνατο. Η παιδική ηλικία, πάντως, της Κέιτι φαίνεται πως τελικά δεν ήταν και τόσο αθώα καθώς, όπως όλα δείχνουν, εκεί φαίνεται πως κρύβεται, σύμφωνα με τους σεναριογράφους Μάικλ Ρ. Πέρι και Όρεν Πέλι, η πηγή του Κακού που την κατατρέχει… Ίσως, όμως, και όχι…

Έχοντας αποσπάσει, ήδη....
από την πρώτη ταινία, διθυραμβικές κριτικές απ’ τα κινηματογραφικά φεστιβάλ ScreamFest και Slamdance Film Festival, και κατορθώνοντας με μηδαμινό budget και οι δύο ταινίες να φέρουν στα ταμεία, παγκοσμίως, εκτός από κραυγές τρόμου, και πολλά εκατομμύρια δολάρια, η τρίτη ταινία του πολύ πετυχημένου franchise Μεταφυσική Δραστηριότητα έρχεται να μας τρομάξει και πάλι.



Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή