15 Απρ 2014

Δήλωση Πάπα Francis "Δεν είμαστε μόνοι"...


Σχετικά με ένα αμφιλεγόμενο νέο βιβλίο που δημιουργεί μεγάλη αναταραχή στο εσωτερικό της κοινότητας UFO και όπως μπορείτε να φανταστείτε, ακόμη και στον θρησκευτικό τομέα. Το βιβλίο, είναι γραμμένο από τον Cris Putnam και Thomas Horn, θα συζητήσουμε σύντομα τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος. Οι συγγραφείς του βιβλίου είχαν προβλέψει ότι ο Πάπας Francis αργά ή γρήγορα θα ανακοινώσει σύντομα την ύπαρξη εξωγήινης ζωής, και ότι οι εξωγήινοι υποθετικά θα έρθουν για να καταστρέψουν την ανθρωπότητα, με τη μεγάλη δυνατότητα αναβίωσης της χριστιανικής διδασκαλίας.


Σύμφωνα με κάποιες φήμες, κατά τη διάρκεια της ομιλίας που πραγματοποιήθηκε στις 13η, Απριλίου, 2014 στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, ο Πάπας Francis, με μεγάλη ευκολία και με την έκπληξη των πιστών είπε: "Αγαπητοί αδελφοί, θα ήθελα να πω σε όλους σας ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Η επιστήμη έχει ήδη κάνει τόση πρόοδο και πιθανότατα, σύντομα θα δούμε νέους φίλους, η εχθρούς, ίσως να έρθουν με σκοπό κακοπροέρετο, αλλά ίσως και με σκοπό ειρήνης. Την ημέρα εκείνη θα υπάρχει θαύμα και να θυμάστε ότι ο Θεός είναι ένας και μας βλέπει απο πάνω, όλους μας. "

Η αποκάλυψη, όμως, έχει προβληματίσει και εκπλήσει χιλιάδες ανθρώπους που ήταν στους δρόμους για να ακολουθήσουν την ομιλία, του παπα-Francis. Αυτή η αποκάλυψη είναι βέβαιο ότι θα αλλάξει τα πάντα, αλλά ο Πάπας εξακολουθεί να περπατά στο δρόμο του, για να ανοίγει τις πόρτες μιας ανανεωμένης εκκλησίας σε κάθε είδους αλήθεια. 

ανεξήγητα φαινόμενα

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή