29 Απρ 2014

Η υπηρέτρια του Χίτλερ Elisabeth Kalhammer έσπασε τη σιωπή της μετά από 71 χρόνια!!!(Βίντεο)


Η Elisabeth Kalhammer απάντησε σε μια αγγελία εφημερίδας το 1943. Δεν ήξερε όμως ότι ο εργοδότης της στο Berghof , θα ήταν ο Χίτλερ.
Λαμβάνοντας εντολές από τους ανώτερους της, η νεαρή τότε υπηρέτρια σέρβιρε στον αρχηγό των Ναζί μόνο χλιαρό νερό και μαγείρευε ακολουθώντας τους κανόνες της αυστηρά υγιεινής διατροφής του.
Αλλά ο ίδιος ο Χίτλερ, συχνά σηκωνόταν από το κρεββάτι του τη νύχτα και έκανε "επιθέσεις" σε γλυκά προτιμώντας το ειδικά φτιαγμένο για εκείνον, "κέικ του Φύρερ", όπως αποκαλύπτει η Kalhammer.

Έμενε ξύπνιος μέχρι αργά μιλώντας με τους καλεσμένους του και σπάνια ξυπνούσε πριν τις 2 το μεσημέρι.
Η Elisabeth Kalhammer έσπασε τη σιωπή της μετά από 71 χρόνια, από τον καιρό που εργαζόταν σαν καμαριέρα και υπηρέτρια του επικεφαλής των SS. H 89 ετών σήμερα γυναίκα, λέει ότι η σύζυγος του Χίτλερ, Eva Braun, ήταν το απόλυτο αφεντικό στο καταφύγιο τους στο Berghof, την εποχή που το ζεύγος διέμενε εκεί.
Όλες οι υπηρέτριες γνώριζαν ότι ο Χίτλερ είχε πρόβλημα με την σπλήνα του και γι' αυτό οι οδηγίες για τη μαγειρική τους ήταν πολύ συγκεκριμένες. Η διατροφή του ήταν επινόηση ενός προσωπικού του μάγειρα.



news 247

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή