9 Απρ 2014

Όλη η Αλήθεια για τον Κλινικό Θάνατο που οι Δωρητές Οργάνων πρέπει να ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ!!!


Ο Jim Fritze, ένας σουηδός πολίτης, υπέστη πρόσφατα εγκεφαλικό επεισόδιο που τον άφησε παράλυτο στο νοσοκομείο. Πάνω στην τρομάρα του, άκουγε τους γιατρούς να μιλάνε με "τη φίλη του και τους συγγενείς του ότι δεν υπήρχε ελπίδα.

Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα. Μπορούσα μόνο να βλέπω και να ακούω.  Δεν μπορούσα να κουνήσω το σώμα μου. "Ο Fritze γνώριζε πλήρως τι συμβαίνει και ήταν εντελώς ανίκανος να επικοινωνήσει με το προσωπικό του νοσοκομείου, που υπέθεσε ότι ήταν νεκρός.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας, ο Fritze υπενθυμίζει ότι οι γιατροί συζητούσαν τη λήψη των οργάνων του που προόριζαν για μεταμόσχευση.
Λίγο πριν κηρυχθεί νομικά νεκρός ο Fritze, ένας γιατρός κοίταξε πέρα από τις ακτινογραφίες του και αποφάσισε ότι θα ανακάμψει. Για καλή του τύχη, η ιατρική ομάδα υπαναχώρησε από την αρχική απόφαση να αφαιρέσουν τα όργανα του ασθενούς.

Πριν από πέντε χρόνια, στις ΗΠΑ, η Colleen Burns ήταν στο χειρουργικό τραπέζι με τους γιατρούς για να της αφαιρέσουν τα όργανά της (όντας μια δωρητής οργάνων), όταν άνοιξε τα μάτια της. Η Burns δεν ήταν νεκρή.


perierga

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή