5 Απρ 2014

Ποια είναι τα πιο ερωτικά σημεία του σώματος???



Σε νέα έρευνα που έγινε σε συνεργασία των πανεπιστημίων Bangor στην Ουαλία και Witwatersrand στο Γιοχάνεσμπουργκ, οι ερευνητές ζήτησαν από 800 εθελοντές στη Βρετανία και άλλους τόσους στη Νότιο Αφρική να βαθμολογήσουν 41 τμήματα του σώματος με βάση τον ερωτισμό που αναδύουν.

Εκτός από τα γεννητικά όργανα, που ήταν το πιο ερωτικό τμήμα του σώματος και στα δύο φύλα, οι απαντήσεις των εθελοντών είχαν μεγάλο ενδιαφέρων αφού απ? ότι φαίνεται το στόμα και τα χείλη κατακτούν την 1η θέση!!

Καλά διάβασες, δεν είναι το μπούστο σου που θα τραβήξει το σύντροφό σου ούτε οι γυμνασμένοι σου γλουτοί!

Πιο αναλυτικά:

Δες με αύξουσα βαθμολογική σειρά ποια θεωρούν οι άντρες τα πιο ερωτικά σημεία στη γυναίκα:

1- Τα χείλη
2- Αυχένα και λαιμό
3- Στήθος
4- Γλουτούς
5- Γοφούς

Και ποια οι γυναίκες στους άντρες:

1- Στόμα και χείλη
2- Εσωτερικό τμήμα γοφών
3- Αυχένα και λαιμό
4- Θηλές
5- Κάτω μέρος πλάτης

Προς έκπληξή μας, τα λιγότερο ερωτικά τμήματα ανεδείχθησαν τα ανδρικά μπράτσα και τα γυναικεία πέλματα και δάκτυλα των ποδιών.

Σύμφωνα πάντως με τους ερευνητές, τα ευρήματα αυτά ήταν αρκετά σταθερά ανεξάρτητα από το φύλο, την εθνικότητα και των σεξουαλικών προτιμήσεων των συμμετεχόντων κάτι που τους έκανε να καταλήξουν στο γεγονός ότι η σεξουαλική αντίδραση δεν ελέγχεται μόνον από την αίσθηση της αφής, αλλά και από διαφορετικά τμήματα του εγκεφάλου.
ένατο κύμα

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή