5 Μαρ 2014

"Σώθηκε" από δημοπρασία το ροζ video της Μονρό με Τζον και Ρόμπερτ Κένεντι


Την τελευταία στιγμή δεν βγήκε σε δημοπρασία video που δείχνει η Μέριλιν Μονρό να κάνει σ€ξ με τον Τζον Κένεντι και τον αδερφό του, Ρόμπερτ!

Το ροζ video όπου φέρεται να έχει καταγραφεί η σ€ξουαλική επαφή της Αμερικανίδας σταρ με τους αδερφούς Κένεντι ήταν στην κατοχή του πρώην σωματοφύλακά της, Γουίλιαμ Κάστλμπερι.


Ο Κάστλμπερι ισχυρίζεται πως είναι ο μοναδικός που έχει στην κατοχή του την s€x tape και την κράτησε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας από σεβασμό στον φίλο του (και πρώην σύζυγο της Μονρό) Τζο Ντι Μάτζιο.

Πρόσφατα όμως έγινε κατάσχεση στο σπίτι του γιατί δεν είχε να πληρώσει 200.000 δολάρια για έναν δικαστικό διακανονισμό. Ανάμεσα στα υπάρχοντα που κατασχέθηκαν ήταν και το ροζ video.

Τα κατασχεθέντα θα έβγαιναν σε δημοπρασία την Τρίτη. Μοιραία, και το video. Αυτό κι αν θα ήταν αποκάλυψη!

Αλλά, σύμφωνα με την Huffington Post ο Κάστλμπερι κατάφερε και πλήρωσε το χρέος του και την τελευταία στιγμή κατάφερε να πάρει πίσω τα πράγματά του και να σταματήσει τη δημοπρασία. 

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή