2 Μαρ 2014

Αερομαχίες εξωγήινων στο διάστημα κατέγραψε ιδιώτης on camera! (Βίντεο του τηλεοπτικού δικτύου CBS)


Σκηνές από αερομαχίες που λες και βγήκαν από την κινηματογραφική τριλογία “Star Wars” διαδραματίστηκαν τις τελευταίες ημέρες στο Διάστημα και καταγράφηκαν από ερασιτέχνες αστρονόμους! Τα βίντεο καταγράφηκαν την ίδια ημέρα από διαφορετικούς ανθρώπους σε απόσταση 1.500 χιλιομέτρων και είναι κυριολεκτικά συγκλονιστικά.

Το πρώτο βίντεο κατέγραψε με κινητό τηλέφωνο στις 28 Δεκεμβρίου ο Elijah Prychodzko, ένας κάτοικος του Sacramento στην Καλιφόρνια ο οποίος είδε στον ουρανό ένα φωτεινό αντικείμενο με το τηλεσκόπιό του.

Όταν είδε ένα άλλο αντικείμενο να πλησιάζει σε τροχιά γύρω του, άρχισε να το μαγνητοσκοπεί με το smart phone του, ενώ παράλληλα τηλεφώνησε στον ανιψιό του να τραβήξει κι εκείνος ένα δεύτερο βίντεο. Μόλις συνέδεσε το κινητό στο τηλεσκόπιο, το πρώτο αντικείμενο εξερράγη!

Κόντυ-ΣταρκΟ Prychodzko ενημέρωσε με μήνυμα στο Facebook τον ρεπόρτερ Cody Stark από την εκπομπή «Good Day Sacramento» του τηλεοπτικού δικτύου CBS13 ότι είχε στη διάθεσή του ένα υλικό που δεν έχει ξαναδεί ποτέ κανείς.

Ο ρεπόρτερ απευθύνθηκε στον αστροφυσικό Στίβεν Μοράν, του έστειλε το βίντεο και του ζήτησε να εξηγήσει πού οφείλεται το φαινόμενο. Εκείνος απάντησε:

«Δεν αναγνωρίζω την έκρηξη αυτή ως κάποιο γνωστό αστρονομικό φαινόμενο και εκτιμώ ότι δεν είναι τέτοιο».




Την ίδια ημέρα, ένας ανώνυμος πολίτης κατέγραψε μια απίστευτη σκηνή στο νυχτερινό ουρανό του New Mexico, 1.500 χιλιόμετρα μακριά από το Σακραμέντο. Στο βίντεο, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα disclose.tv χωρίς να αναφέρει ακριβή τοποθεσία, εμφανίζονται αρχικά 16 φωτεινά αντικείμενα σαν να έχουν παράταξη μάχης. Ένα από αυτά, που βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο όπως τα τραβάει η κάμερα, δείχνει να εκρήγνυται και να βουτάει προς τα κάτω αφήνοντας πίσω του μια πύρινη ουρά! Καθώς πέφτει φλεγόμενο, παρατηρείται μια δεύτερη έκρηξη συμβαίνει πολύ κοντά του, σαν κάποιοι που δεν φαίνεται αν προέρχονται από το στόλο των φωτεινών αντικειμένων να το έχουν βάλει στο σημάδι! Δευτερόλεπτα αργότερα, το αντικείμενο διαλύεται σε δεκάδες φλογισμένα κομμάτια που πέφτουν με ταχύτητα προς τη γη σαν κομήτες. Στην πτώση τους τα ακολουθούν διακριτικά κάποια από τα υπόλοιπα αντικείμενα, αλλά είναι προφανές ότι δεν μπορούν –ή δεν θέλουν- να επέμβουν.

Επίσημες ανακοινώσεις από τη NASA ή τη US Air Force για τα όσα συνέβησαν στο διάστημα στις 28 Δεκεμβρίου, δεν υπάρχουν. Το ερώτημα για το αν τα στιγμιότυπα που καταγράφηκαν προέρχονται από έναν διαπλανητικό πόλεμο στον γήινο ουρανό, δεν απαντήθηκε… Έτσι, κανείς δεν ξέρει αν οι μάχες έγιναν μεταξύ δυο εξωγήινων φυλών ή αν συμμετείχαν σε αυτή ανθρώπινες δυνάμεις.

Πάντως, το να εκτυλίσσεται μια αερομαχία πάνω από αμερικανικό έδαφος  και να συμπλέκονται γήινες δυνάμεις, θεωρείται απίθανο από τη στιγμή που η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν ανακοίνωσε το παραμικρό. Ίσως, όμως, οι σκηνές που καταγράφηκαν να δικαιολογούν τις φωτογραφίες νεκρών εξωγήινων που και στο παρελθόν έχουν δημοσιεύσει διάφορα site που ασχολούνται με τα UFO.

Και γι’ αυτές, όμως, δεν υπήρξε επίσημη απάντηση από τις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ και αυτός που τις δημοσιοποίησε κράτησε την ανωνυμία του!
exelixeis.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή