6 Μαρ 2014

Τι είναι πάλι αυτό ; Ο Ομπάμα αγκαλιαστηκε οn camera με ερπετοειδες ; ΒΙΝΤΕΟ


Στην AIPAC του σιωνιστικού λόμπι που ειχε μλησει καποια στιγμη ο ΟΜΠΑΜΑ θα θυμοσαστε τον περιεργο σωματοφυλακα του με τα εξωγηινα και απάνθρωπα χαρακτηριστικα που διεφυγε της προσοχης και συνεληφθει απο τον φακο της κάμερας .



Και βεβαια μετα την δημοσιευση του βιντεο οι υπευθυνοι προσπαθησαν να συσκοτισουν την κατασταση οσο καλυτερα γινεται δυστυχως ομως στην ιδια συγκεντρωση εμφανιζεται ακομη ενα ερπετοειδές και μαλιστα με επώνυμο!

Το ονομα αυτου Lee Rosenberg

Ο εν λογω κυριος δεν ηταν σωματοφυλακας αλλα ο ανθρωπος που προανήγγειλε οτι θα μιλησει ο Ομπαμα

Ο Lee Rosenberg ενω αναγγελει τον Αμερικανο προεδρο και το πληθος καλωσοριζει φαινεται σε ζωντανη μεταδοση και καταγραφομενος απο διαφορετικες καμερες να αλλαζει μορφη και να εμφανιζει ερπετοειδη χαρακτηριστικα Το Βίντεο εχει ημερομηνια Μαΐο του 2011 και να σημειωθει οτι η ομιλια μεταδοθηκε ζωντανα απο τα τηλεοπτικα δικτυα

Τα βιντεο απο αυτην την συγκεντρωση η AIPAC τα κοβει ακριβως πριν την παρουσιαση του προεδρου και την μεταμορφωση ενω συνεχιζουν μετα χωρις να φαινεται η αναγγελια απο τον Lee Rosenberg

Δεδομένου ομως ότι το μεγαλύτερο μέρος , καλυφθηκε ζωντανά στην οθόνη της τηλεόρασης υπαρχουν τα αυθεντικα βιντεο απο διαφορετικες πηγες χωρις να εχουν υποστει την επεξεργασια.Να σημειωθει οτι οπρωτος που αναφερθηκε στους ερπετοειδεις ειναι ο David Icke.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ



katohika.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή