27 Μαρ 2014

Jose Luis Calva - Ο Κανίβαλος ποιητής!!!



Η ζωή του

Το 1969, ο Jose Luis Calva γεννήθηκε στην πόλη του Μεξικού. Είχε μια τραυματική παιδική ηλικία, καθώς έχασε τον πατέρα του όταν ήταν σε ηλικία δύο ετών και κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε ηλικία επτά ετών από έναν 16χρονο φίλο του μεγαλύτερου αδελφού του. Το 1996 γνώρισε την Aide, την γυναίκα που παντρεύτηκε και με την οποία απέκτησε δύο κόρες.Εν συνεχεία πήραν διαζύγιο, η Aida με τα παιδιά μετακόμισαν στις ΗΠΑ, με αποτέλεσμα ο Calva να πέσει σε κατάθλιψη.




Η σύλληψη

Τον Οκτώβριο του 2007, η Ομοσπονδιακή Αστυνομία επισκέφθηκε το σπίτι του Calva να τον συλλάβει για την εξαφάνιση της φίλης του . Καθώς η αστυνομία εισήλθε στο σπίτι του, βρήκαν τον Calva να τρώει ένα πιάτο από ανθρώπινο κρέας. Μέσα στο διαμέρισμά του, η αστυνομία βρήκε το ακρωτηριασμένο σώμα της φίλης του, Alejandra Galeana Garavito, μέσα στην ντουλάπα, ανθρώπινα υπολείμματα στο ψυγείο, ένα τηγάνι γεμάτο μαγειρεμένη ανθρώπινη σάρκα, και τον μυϊκό της ιστό σε ένα κουτί δημητριακών. Ο Calva προσπάθησε να διαφύγει πηδώντας από το παράθυρο, αλλά τραυματίστηκε και συνελήφθη.

Στο εσωτερικό του διαμερίσματος, η αστυνομία βρήκε ένα ημιτελές μυθιστόρημα με τίτλο Κανιβαλικά Ένστικτα που έφερε στο εξώφυλλό του μια εικόνα του Χάνιμπαλ Λέκτερ. Η αστυνομία βρήκε επίσης μια εικόνα του Άντονι Χόπκινς να απεικονίζει τον Χάνιμπαλ Λέκτερ. Ο μεξικάνικος Τύπος ονόμασε τον Calva “κανίβαλος ποιητής” και η υπόθεση σόκαρε ακόμη και τον πιο έμπειρο βετεράνο της αστυνομίας της Πόλης του Μεξικού. 


Η δίκη

Ο Calva χρεώθηκε δύο κατηγορίες για φόνο στην Πόλη του Μεξικού, και καταδικάστηκε σε 84 χρόνια φυλάκισης. Υπάρχουν έμμεσες αποδείξεις που τον συνδέουν με τη δολοφονία οκτώ διαφορετικών κοριτσιών. 


Η αυτοκτονία

Το πρωί της 11ης Δεκεμβρίου 2007, Ο Calva αυτοκτόνησε στη φυλακή όπου βρέθηκε κρεμασμένος από τη ζώνη του. Δεν βρέθηκε κάποιο σημείωμα.

Στο διαδίκτυο υπάρχουν φωτογραφίες των κατακρεουργημένων θυμάτων του. Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές. Για λόγους δεοντολογίας δεν τις παραθέτουμε.
crime stories

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή