7 Μαρ 2014

Hoverboard! Το Skateboard που αιωρείται ?..Moby και Tony Hawk παρευρέθηκαν στην παρουσίαση..(Βίντεο)

Αλήθεια ή  διαφημιστικό τρικ το Skateboard που αιωρείται ?

Ένα χρόνο νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα (όπως ορίζεται στο Back to the Future II) η ανθρωπότητα φαίνεται τελικά να κάνει την πρόοδο που έχει υποσχεθεί και τα Hoverboards είναι στον ορίζοντα.


Αυτό το βίντεο με την ελάχιστα γνωστή τεχνολογία και με το εμπορικό σήμα skateboard,  HUVr, βγήκε χθες το βράδυ στην κυκλοφορία και εννοείται οτι έγινε viral!

Τα παιδιά στο HUVr μάζεψαν μερικά γνωστά ονόματα, για να ανακοινώσουν την έναρξη του project, Christopher Lloyd, Moby και Tony Hawk, μερικά από τα ονόματα!
Η εταιρεία το περιγράφει ως κάτι που ξεκίνησε ως ένα έργο του MIT το 2010, με στόχο τη βελτίωση μαζικής μεταφοράς. Τα παιδιά υποστηρίζουν ότι το εκπληκτικό αυτό 'σανίδι' θα είναι διαθέσιμο στο κοινό τον Δεκέμβριο του 2014 σε ασήμι και ροζ '80. Η εταιρεία ισχυρίζεται οτι το βίντεο παρακάτω είναι 100% αληθινό. Ένα σανίδι και ένα smartphone θα είναι το μόνο που θα χρειάζεται για να επιβεβαιωθεί το παλιό, " Πετάξου πάρε μου τσιγάρα"



Όμως ένα screenshot του βίντεο μας έβαλε σε σκέψεις...


Τελικά...
είναι αλήθεια ή κάποιο διαφημιστικό τρικ το Skateboard που αιωρείται ?
Εσείς τι λέτε?


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή