12 Μαρ 2014

Στρατόπεδα Συγκέντρωσης και FEMA


Τα στρατόπεδα συγκέντρωσης της FEMA  δημιουργήθηκαν για να συγκεντρώσουν τα θύματα μιας πιθανής τρομοκρατικής επίθεσης. Οι αντιπρόσωποι της αμερικάνικης Βουλής  ψηφίσαν έναν νέο νόμο, τον  HR 6566 που αποτελεί μια νέα έκδοση του νόμου ασφαλείας της πατρίδας του 2002, που δίνει στον Διαχειριστή της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Καταστάσεων (FEMA) «να παρέχει το συντονισμό ενός σχεδιασμού μαζικής θνησιμότητας , καθώς και για άλλους σκοπούς . (δηλαδή ένα πολύ δυνατό τρομοκρατικό χτύπημα από τους Illuminati όπου θα μειώσουν την αύξηση του πληθυσμού και θα αφανίσουν εκατομμύρια ανθρώπους χωρίς κανένα πόλεμο, όπως ορίζει εδώ και δεκαετίες το Σχέδιο Σιδερένιο Βουνό.)

Στην περίπτωση  ενός «τέτοιου μοιραίου περιστατικού», η FEMA  θα είναι ο κυρίαρχος συντονιστής με τη βοήθεια του τμήματος ασφάλειας της χώρας (DHS) όπως αναφέρεται από την Επιτροπή της μεταφοράς και υποδομής (CTI).

Σε περίπτωση που το εξειδικευμένο τμήμα ή το συνέδριο κηρύσσει μια μαζική καταστροφή προκαλούμενη από τη φύση, μια εσωτερική τρομοκρατική επίθεση, ή οποιαδήποτε άλλη προκαλούμενη από τον άνθρωπο καταστροφή, πρέπει να υπάρξει ένα εθνικό σχέδιο για την προετοιμασία και την αντιμετώπιση του περιστατικού. (τα στρατόπεδα αυτά θα χρησιμοποιηθούν ποικιλοτρόπως ανάλογα τα γεγονότα και την χρονική στιγμή. Όταν λένε «μαζική καταστροφή από τη φύση» φυσικά δεν εννοούν επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα αλλά τα υπόγεια όπλα τους όπως το HAARP που δημιουργεί ελεγχόμενους Τυφώνες, σεισμούς και τσουνάμι.)

 Αξιωματούχοι εικάζουν ότι σε μια τέτοια περίπτωση, οι οίκοι τελετών, τα νεκροταφεία και τα νεκροτομεία  είναι συγκλονισμένοι από τα εκατομμύρια των Αμερικανών σε ένα τέτοιο τραγικό γεγονός. Πρέπει επίσης να υπάρξουν επιδόματα για τους επιζώντες ενός τέτοιου γεγονότος. (Η παγκόσμια χούντα μετά από τα εκατομμύρια των νεκρών που θα εξολοθρεύσουν οι Illuminati,θα αποζημιώσει όσους έχουν μείνει ζωντανοί, ως ένδειξη «συμπόνιας» του κατά τ άλλα «φιλεύσπλαχνου Αντιχρίστου» από τις υλικές καταστροφές που προκάλεσε το όποιο στημένο χτύπημα)


Εκπρόσωποι από τις τοπικές και πολιτειακές κυβερνήσεις θα πρέπει να συντονίσουν με τις Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες, τις επιχειρήσεις ιδιωτικού τομέα, τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τα αρμόδια άτομα για να προετοιμάσουν και να αποκριθούν σε ένα γεγονός όπου θα συμβούν απώλειες μάζας. Πρόσφατα, η FEMA αποφοίτησε 231 μέλη του Σώματος FEMA που έχουν εκπαιδευτεί για μελλοντική ετοιμότητα επιχορηγούμενη από το κράτος. Οι μυημένοι θα είναι οι ηγέτες της FEMA του Κέντρου εσωτερικής ετοιμότητας όπου θα ανατεθούν συγκεκριμένοι ρόλοι σε όλη τη χώρα από τις σχέσεις της κοινότητας με την υποστήριξη του κέντρου ανάκτησης καταστροφής. (παρόμοια στρατόπεδα συγκέντρωσης λαθρομεταναστών υπάρχουν ήδη και στη χώρα μας όπου αξιοποιούνται δήθεν γι αυτό τον λόγο, που μετέπειτα θα χρησιμοποιηθούν για παρόμοιες συνθήκες έκτακτης ανάγκης)

Η Janet Napolitano, Γραμματέας του DHS εξηγεί ότι «είμαστε όλοι πιο ασφαλείς όταν είμαστε σε εγρήγορση και να συμμετέχουμε» και θέλει το αμερικανικό κοινό να κατασκοπεύει ο ένας τον άλλον, διότι η διαρκής ασφάλεια μας είναι «κοινή ευθύνη». Τα φέρετρα FEMA, αγοράστηκαν από την ομοσπονδιακή υπηρεσία και στοιβάζονται σε στρέμματα γης σε όλη τη χώρα, και έχουν κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ως πολυ-λειτουργικά δοχεία καύσης των νεκρών. (εδώ ως «ομοσπονδιακή υπηρεσία» αναφέρει τα φέρετρα που έχουν κατασκευάσει οι illuminati για να στοιβάξουν τους νεκρούς που θα έχουν σκοτώσει, που φυσικά θα απανθρακώνονται και θα πηγαίνουν όλοι αδιάβαστοι.)

Τα Πολυλειτουργικά δοχεία για Καύση, είναι μέρος των εγκαταστάσεων για όταν θα εμφανιστεί ένα μαζικό μοιραίο περιστατικό, οι νεκροί θα μπορούν να μεταφερθούν εύκολα σε αυτά τα φέρετρα FEMA, στα τραίνα FEMA και στα στρατόπεδα όπου οι αποτεφρωτήρες αναφέρεται ότι έχουν εγκατασταθεί. (Οι Illuminati με τα ειδικά οχήματα τους, θα μεταφέρουν τα θύματά τους στα στρατόπεδα, όπου κατόπιν θα στοιβάζονται στα δοχεία καύσης προς αποτέφρωση)

Τοποθετημένα κοντά στην περιφερειακή έδρα της FEMA στην Ατλάντα, είναι κατ” εκτίμηση 500.000 FEMA φέρετρα στοιβαγμένα σε μια μεγάλη έκταση γης. Οι ντόπιοι ανέφεραν ότι το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας (ΠΟΥ) κατέχουν τα φέρετρα στην Ατλάντα της Γεωργίας. Η CDC, FEMA και το DHS προετοιμάζονται για μαζικές απώλειες λόγω της ανάπτυξης ενός βιολογικού όπλου που θα απαιτούσε πολλές αμερικανικές ζωές, και ότι θα πρέπει να υπάρξει μια συντριπτική ανάγκη για αναγκαστικούς εμβολιασμούς. (Όσοι λοιπόν επιζήσουν από τον χημικό πόλεμο που θα προκαλέσουν, θα εμβολιάσουν τα υπόλοιπα υποψήφια θύματα με τα δηλητηριώδη εμβόλια για να μην επηρεαστούν οι υγιείς από την υπάρχουσα κατάσταση. Ένας χημικός πόλεμος λοιπόν που θα θεραπεύεται με ένα άλλο Χημικό όπλο. Τα εμβόλια)

Η ΤΜΤ δημιουργεί σχέσεις με τις εταιρίες βιοτεχνολογιών ιδιωτικού τομέα, τις φαρμακευτικές εταιρίες και τα ακαδημαϊκά όργανα, καθώς επίσης και με άλλες κυβερνητικές υπηρεσίες για την προώθηση έρευνας βιολογικού πολέμου προερχόμενη από ιούς και βιολογικά όπλα και επίπεδα απειλής εκτίμησης όλων των βιολογικών παραγόντων με βάση την ικανότητα να μολύνει, και την αποτελεσματικότητα της καταστροφής.

Για να μολύνουν ένα μεγάλο ποσό ανθρώπων (όπως ο πληθυσμός μιας μεγάλης πόλης των ΗΠΑ) με ένα βιοόπλο, όπως π.χ τον ιό Ebola, ρομποτικά αεροσκάφη θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για ψεκασμό πάνω από τα κεφάλια μας με ευκολία. Λόγω της αμεσότητας της μόλυνσης, ο πληθυσμός των πόλεων θα βιώσει μια δραματική μείωση σχεδόν αμέσως. Στην πραγματικότητα, θα χρειαστούν περίπου μια εβδομάδα για τους υπαλλήλους, να ανταποκριθούν σε αυτό το είδος της πανδημίας, και από εκείνη τη στιγμή και μετά, χιλιάδες Αμερικανοί θα έχουν υποκύψει στον ιό.
paraxeno


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή