4 Μαρ 2014

Η Disney κατηγορεί τους προσκόπους για ομοφοβία και σταματάει τη χρηματοδότηση τους!!


Μπορεί ο "μπαμπάς"του πιο διάσημου στούντιο οικογενειακής διασκέδασης στον κόσμο, να έχει κατηγορηθεί (και όχι αδίκως) για ακραίο συντηρητισμό, όμως, οι καιροί έχουν αλλάξει.

Και η Disney το αποδεικνύει έμπρακτα με μια απόφαση που σε άλλες εποχές θα σόκαρε τον ιδρυτή της, θείο Walt.

Mε μια λιτή, αλλά ουσιαστική ανακοίνωση, το στούντιο δήλωσε πως σκοπεύει να σταματήσει τη χρηματοδότηση του στους προσκόπους των Η.Π.Α. εξ' αιτίας της πολιτικής τους να απαγορεύουν σε ομοφυλόφιλους ενήλικες άντρες, να έχουν το ρόλο ηγέτη στις οργανώσεις τους.


Οι πρόσκοποι, μέσω του εκπροσώπου τους Ντέρον Σμιθ, εξέφρασαν την απογοήτευση τους για αυτή την απόφαση εφ' όσον, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσαν «πιστεύουμε ότι κάθε παιδί αξίζει την ευκαιρία να έχει την εμπειρία του προσκοπισμού και η απόφαση της Disney θα επηρεάσει την ικανότητά μας να προσφέρουμε σε όλους αυτή την εμπειρία».

Προφανώς για τους προσκόπους, όμως, από τη λέξη "όλοι" κάποιοι ούτως ή άλλως εξαιρούνται, βάσει των σεξουαλικών τους επιλογών.
iefimerida

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή