1 Μαρ 2014

Οι Depeche Mode ψηφίζουν Ελληνίδες!

Σε ορθόδοξη εκκλησία με παπά και με κουμπάρο παντρεύτηκε την Ελληνίδα αγαπημένη του Τζένιφερ Σκλιά ο τραγουδιστής των Depeche Mode, Ντέιβιντ Γκάχαν.Για χάρη της μάλιστα ο Γκάχαν βαφτίστηκε ορθόδοξος ..
Τα μέλη των Depeche Mode δεν έκρυψαν ποτέ την αδυναμία τους για τις Ελληνίδες, οι οποίες, όπως δήλωνε παλιότερα ο Ντέιβιντ Γκάχαν, είναι ιδιαίτερα σέξι. Αποψη άκρως υποκειμενική, είναι αλήθεια, την οποία έχει περάσει και στα υπόλοιπα μέλη, αφού ο ίδιος είναι παντρεμένος με την ελληνικής καταγωγής ηθοποιό Τζένιφερ Σκλιά. 




Αυτή είναι που έσωσε τον Ντέιβιντ από τον βέβαιο θάνατο -σε ένα επεισόδιο το 1996 είχε χαρακτηριστεί για λίγα λεπτά κλινικά νεκρός- και στάθηκε στο πλευρό του σε δύσκολες στιγμές. Για χάρη της μάλιστα ο Γκάχαν βαφτίστηκε ορθόδοξος και έκανε γάμο σε εκκλησία.



Οι περιγραφές της γαμήλιας τελετής για τους λίγους και εκλεκτούς που βρέθηκαν εκεί θυμίζουν κατά πολύ το «Γάμος αλά ελληνικά», αφού δεν έλειψαν οι συγγενείς της νύφης, η απαραίτητη καλή διάθεση και το λουκούλλειο γεύμα. Και να φανταστεί κανείς ότι μόλις δυο χρόνια πριν ο Γκάχαν είχε κόψει τις φλέβες του σε μια απόπειρα να αυτοκτονήσει και αμέσως μετά είχε βρεθεί στην εντατική έπειτα από χρήση speedball - ένα μίγμα κοκαΐνης και ηρωίνης που έχει στείλει πολλούς διάσημους αστέρες στον άλλο κόσμο.

Με την Τζένιφερ, και ανανεωμένος, ο Ντέιβιντ Γκάχαν ξαναβρήκε τον καλό τον δρόμο, τις μεγάλες επιτυχίες και ανακάλυψε τη μεγάλη του αδυναμία για την Ελλάδα. Από τον γάμο το ζευγάρι έχει και μια κόρη, τη Στέλα Ρόουζ. 



Η Τζένιφερ Σκλιά-Γκάχαν είναι ο φύλακας-άγγελος του Ντέιβιντ Γκάχαν και αυτή που του έσωσε τη ζωή.
Η Ελληνίδα σύζυγος είναι που τον βοήθησε να ξεπεράσει και το πρόσφατο πρόβλημα υγείας - εγχείρηση όγκου στην ουροδόχο κύστη, που εμφανίστηκε αμέσως μετά από εκείνη την ατυχή ματαίωση της συναυλίας τους στη Μαλακάσα το 2009. Τότε η επίσημη διάγνωση έλεγε γαστρεντερίτιδα, αλλά δεν έχει καμία σημασία, αφού ο Ντέιβιντ Γκάχαν, ο Μάρτιν Γκορ και ο Αντι Φλέτσερ ήταν και πάλι μαζί μας στη μεγάλη συναυλία που έδωσαν στο Terra Vibe την Παρασκευή 10 Μαΐου 2013.




eglimatikotita.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή