12 Μαρ 2014

Bohemian Groove - Ανθρωποθυσία. Αποκάλυψη Σοκ!!!


Η παρακάτω αποκάλυψη προέρχεται από αυτόπτη μάρτυρα που συμμετείχε σε τελετές της Bohemian Groove. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους δηλώνει πως ήταν ο Τζ. Μπούς και ο Joseph Aloisius Ratzinger δηλαδή ο πρώην πάπας Βενέδικτος της εκκλησίας των καθολικών!!! Ο Peter Alexander Chernoff δηλώνει πως ήταν αυτόπτης μάρτυρας τουλάχιστον τριών ανθρωποθυσιών στο δάσος του Bohemian την δεκαετία του '80. Ανάμεσα στα θύματα και ο μικρός kevin andrew collins ο οποίος εξαφανίστηκε στις 10 Φεβρουαρίου 1984, πρόκειται για μια γνωστή φυσιογνωμία παιδιού που ο κόσμος είχε δει τότε σε αφίσες και ανακοινώσεις χαμένων παιδιών.Μάλιστα ο ερευνητής Anthony Hilder ο οποίος του παίρνει και την συνέντευξη του εξηγεί πως βρίσκεται σε δικαστικές διαμάχες με μέλη του bohemian groove και τον ρωτά εάν θα ήταν καλό, για να εκθέσει το τι γίνεται σε αυτό το δάσος να προτείνει να ερευνηθεί από τις αρχές το έδαφος της έκτασης για να εντοπιστούν απομεινάρια θαμμένων ανθρώπων και ο Peter απολύτως σίγουρος ότι θα βρεθούν στοιχεία τον παρακινεί να το κάνει!!!

  Το ακόμη πιο σοκαριστικό της όλης υπόθεσης είναι πως καταμαρτυρά πως κατα τις τελετές που παρευρέθηκε "για λόγο που δέν αναφέρει" ήταν παρών αρκετοί επιφανείς άνδρες του παγκόσμιου στερεώματος και ανάμεσα σε αυτούς ονοματίζει τον πρώην πρόεδρο των Η.Π.Α. Τζ. Μπούς και τον Joseph Aloisius Ratzinger δηλαδή τον πρώην πάπα Βενέδικτο της Ρωμαιοκαθολικής Εκκλησίας...


ανεξήγητα

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή