3 Μαρ 2014

Πόσα Φαντάσματα τελικά κρύβονται στο διάσημο Αρχοντικό του Λεμπ;


Κάποτε το σπίτι ενός διάσημου Βαρόνου μπύρας και της οικογένειά του, St Louis , Missouri σήμερα το Αρχοντικό του Λεμπ στο Σεν Λούις του Μιζούρι, είναι πλέον ένας αγαπημένος προορισμός για τους κυνηγούς φαντασμάτων και για ένα καλό λόγο: το 1980, το περιοδικό Life κατονόμασε το σπίτι σαν ένα από τα "Δέκα πιο Στοιχειωμένα Μέρη στην Αμερική".

Το σπίτι χτίστηκε το 1868 και αγοράστηκε το 1876 από τον William Lemp τον πρεσβύτερο, ο οποίος είχε αναλάβει την οικογενειακή επιχείρηση ζυθοποιίας μετά το θάνατο του πατέρα του το 1862. Αργότερα επεκτάθηκε στο πολυτελές κτίριο που βλέπουμε σήμερα. Το κτίριο περιλαμβάνει επίσης πολλά μυστικά περάσματα, μερικά από τα οποία συνδέουν το σπίτι (το οποίο χρησίμευσε επίσης ως γραφείο της επιχείρησης του Lemp) με το κοντινό ζυθοποιείο.


Όταν ο γιος του William Lemp του πρεσβύτερου, Frederick πέθανε από καρδιακή προσβολή σε ηλικία 28 ετών, ξεκίνησε η κληρονομική ατυχία της οικογένειας. Περαιτέρω τραγωδίες τον William τον πρεσβύτερο, ο οποίος πήρε τη ζωή του το 1904, τρία μόλις χρόνια μετά το θάνατο του γιου του. Περισσότερες τραγωδίες ακολούθησαν, καθώς και ο θάνατος της μητέρας του William από καρκίνο και η προφανής αυτοκτονία της Elsa Lemp Wright το 1920 κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες. Η άφιξη της ποτοαπαγόρευσης οδήγησε στο κλείσιμο της ζυθοποιία , μετά την οποία ο William νεώτερος προχώρησε επίσης αυτοκτονία. Η τραγωδία δεν σταμάτησε εκεί: ο γιος του William, Charles, ένας εκκεντρικός ερημίτης έπαθε ακραία κατάθλιψη και αυτοκτόνησε το 1949... και άφησε αινιγματικές οδηγίες ότι το σώμα του τάφηκε σε μυστική τοποθεσία. Μέχρι σήμερα, κανείς δεν ξέρει γιατί.

Δεν είναι έκπληξη το γεγονός ότι ένα σπίτι με μια τέτοια ζοφερή κληρονομιά να γίνει το σημείο εστίασης για την υποτιθέμενη υπερφυσική δραστηριότητα και δεν ήταν πολύ καιρός πριν που το αρχοντικό ανέπτυξε μια φήμη όχι μόνο στοιχειωμένου, αλλά εξαιρετικά στοιχειωμένου κτιρίου. Μετατράπηκε σε οικοτροφείο, αλλά η επιχείρηση διαταράχθηκε από τις καταγγελίες των ενοικιαστών για παράξενους νυκτερινούς θορύβους. Αγοράστηκε το 1975 και μετατράπηκε σε εστιατόριο και πανδοχείο, το οποίο είναι η παρούσα επιχείρηση σήμερα... αλλά ακόμη και κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης, παράξενα φαινόμενα μάστιζαν τους εργαζόμενους, τρομάζοντας κάποιους από αυτούς και διώχνοντας τους μακριά για τα καλά.


Ναι, μπορείτε ακόμα να κάνετε κράτηση για ένα πολύ δικό σας δωμάτιο εδώ, αλλά έχετε κατά νου ότι περίεργα γεγονότα εξακολουθούν να αναφέρονται από το προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων των αντικειμένων που πετούν στα δωμάτια, ανεξήγητοι ήχοι και πνευματικός εμφανίσεις- συμπεριλαμβανομένων, λένε ορισμένοι, της φασματικής μορφής της εν διαστάσει συζύγου του William Jounior, γνωστή ως "Lavender Lady" (δεν πρέπει να συγχέεται με το χαρακτήρα στο φάντασμα), που πιστεύεται από κάποιους ότι απεικονίζεται στις φωτογραφίες πάνω και κάτω.

aorata-gegonota.blogspot.gr

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή