5 Μαρ 2014

Φωτογραφίες από διάσημους ανθρώπους όταν τους είχε συλλάβει η Αστυνομία..


Ο Frank Sinatra είχε συλληφθεί το 1938 στη Κομητεία Bergen του New Jersey με τη κατηγορία πως ήταν μαζί με μια παντρεμένη γυναίκα (ναι, μπορούσε να γίνει αυτό εκείνη την εποχή). Η κατηγορία αργότερα μετατράπηκε σε "μοιχεία" και τελικά ο Sinatra απαλλάχθηκε.

Ο David Bowie συνελήφθη στη Νέα Υόρκη τον Μάρτιο του 1976 με τη κατηγορία της κατοχής μαριχουάνας.


David Bowie
Ο Λευκός Δούκας, 29 ετών εκείνη την εποχή, είχε πιαστεί μαζί με τον Iggy Pop και δυο άλλους στο ξενοδοχείο Rochester, μετά από μια συναυλία. Ο Bowie έμεινε στο κρατητήριο για λίγες ώρες, ώσπου αφέθηκε. Η παραπάνω φωτογραφίες τραβήχτηκαν τρεις μέρες μετά τη σύλληψή του, όταν ο τραγουδιστής εμφανίστηκε στο δικαστήριο για την απαγγελία της κατηγορίας.

Η Jane Fonda συνελήφθη το Νοέμβριο του 1970 στο Cleveland μετά από ισχυρισμό ότι κλώτσησε έναν αστυνομικό.

Jane Fonda
Η ηθοποιός, 32 ετών τότε, τσακώθηκε μαζί του όταν αυτός τη σταμάτησε στο αεροδρόμιο, έχοντας στη κατοχή της μεγάλη ποσότητα χαπιών. Η κατηγορία για επίθεση σε αστυνομικό αργότερα αποσύρθηκε. Απαλλάχθηκε επίσης από τις κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών.

Ο Larry King συνελήφθη τον Δεκέμβριο του 1971 στο Miami και κατηγορήθηκε για κλοπή.


Larry King
Ο γνωστός τηλεπαρουσιαστής, 38 ετών τότε, δεν μπόρεσε να επιστρέψει χρήματα που χρωστούσε σε κάποιον οικονομικό σύμβουλο. Ο δικαστής απέσυρε τη κατηγορία της κλοπής διότι το σχετικό περιοριστικό νομοθέτημα δεν είχε πλέον ισχύ.


Ο Οzzy Osbourne είχε συλληφθεί στο Memphis τον Μάιο του 1984 και κατηγορήθηκε για δημόσια χρήση αλκοόλ και μέθη.


Ozzy
Σύμφωνα με την αστυνομία ο Ozzy ήταν "τρομερά μεθυσμένος" όταν τον τσάκωσαν σε πολυσύχναστο δρόμο.

Το αφεντικό της Microsoft, Bill Gates, φωτογραφίζεται από την αστυνομία του Albuquerque, στο Νέο Μέξικο, για τροχαία παράβαση, το 1977.


Bill Gates
Ο James Brown πόζαρε για το τμήμα της Νότιας Καρολίνα, τον Δεκέμβριο του 1988, όταν το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο για βιαιοπραγία, κατοχή όπλων και άρνηση σε έλεγχο της αστυνομίας.


James Brown
Ο "Νονός της Soul", 55 ετών τότε, καταδικάστηκε σε φυλάκιση έξι ετών, όμως αφέθηκε με αναστολή μετά από δυο χρόνια πίσω απ'τα σίδερα.

Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή