27 Μαρ 2014

Ψυχοφάρμακα και παράλογα εγκλήματα - Επινόηση ψυχικών ασθενειών - Βιομηχανία της τρέλας!!! (βίντεο)


Όλο και πληθαίνουν καθημερινά τα παράλογα εγκλήματα, οι ανεξήγητες πράξεις βίας. Ηλικιωμένη γυναίκα σκοτώνει χωρίς κανένα φανερό λόγο μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα, νεαρός σκοτώνει τον αδελφό του και αυτοκτονεί, κάποιος άλλος δολοφονεί εντελώς ανεξήγητα αγνώστους. Κανένας σχεδόν δε θυμάται τίποτα. Για όλους (όσους δεν αυτοκτόνησαν) ζητείται ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και στη συνέχεια στέλνονται σε ψυχιατρείο. 

Είναι ψυχική αρρώστια η αιτία της παράλογης βίας ή μήπως τα ψυχοφάρμακα που έπαιρναν για τη θεραπεία της ψυχικής αρρώστιας προκάλεσαν τη βίαιη και παράλογη συμπεριφορά; Οι περιπτώσεις ολοένα και πληθαίνουν και το φαινόμενο αφού πρώτα ξεκίνησε στις ΗΠΑ (όπου χορηγούνται τα περισσότερα ψυχοφάρμακα) με τις δολοφονίες σε σχολεία τώρα εξαπλώνεται και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα. 

Δείτε ψυχιάτρους, ερευνητές, δικηγόρους, γιατρούς, γονείς και συγγενείς θυμάτων και άλλους ειδικούς να αποκαλύπτουν τις πραγματικές παρενέργειες των ψυχοφαρμάκων.


Οι ψυχίατροι, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές τους ενώσεις που πασχίζουν να διατηρήσουν τον πακτωλό των χρημάτων από κυβερνήσεις και φαρμακευτικές εταιρίες, γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν υπάρχουν επιστημονικά τεστ που να αποδεικνύουν την εγκυρότητα και την αιτιολογία των ψυχιατρικών ασθενειών, ότι δεν μπορούν να θεραπεύσουν τις ψυχικές ασθένειες. Το θέμα είναι ότι όσο επινοούν ψυχιατρικές ασθένειες τόσο αποκτούν περισσότερους πελάτες για την προώθηση των ψυχοφαρμάκων τους.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή