12 Μαρ 2014

Νέες φωτογραφίες αποδεικνύουν ότι κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο...Χτυπήθηκε από βλήμα – ΒΙΝΤΕΟ


Αυτό το αντίγραφο από το Defense.gov του Ντόναλντ Ράμσφελντ που δηλώνει ότι ένα βλήμα χτύπησε το Πεντάγωνο, πήρε τεράστια υποστήριξη όπου το σύνολο της φάρσας της 11/9 καταρρέει, και οφείλεται εν μέρει στο πρόσφατα δημοσιευμένο βίντεο από το οποίο προκύπτει σαφώς ότι κανένα αεροπλάνο δεν χτύπησε το Πεντάγωνο στις 11/9.


«Είναι αλήθεια ότι μια τρομοκρατική επίθεση μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, σε οποιοδήποτε μέρος, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε τεχνική και είναι φυσικά αδύνατο να υπερασπιστεί σε κάθε στιγμή και σε κάθε μέρος εναντίον κάθε δυνατής τεχνικής.

Εδώ μιλάμε για "πλαστικά μαχαίρια" χρησιμοποιώντας μία πτήση της American Airlines που πραγματοποιήθηκε με τους πολίτες μας, και το βλήμα που χτύπησε αυτό το κτίριο και παρόμοια (που δεν ακούστηκαν) κατέστρεψαν το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου.

Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα αυτό είναι η μάχη με τους τρομοκράτες, όπου κι αν βρίσκονται, και η αντιμετώπισή τους. "

Οι «τρομοκράτες», σύμφωνα με τον Ντόναλντ, βρίσκονται στην Ουάσιγκτον και στην «παγκόσμια κυβέρνηση» και η Αμερική έχει ξυπνήσει γρήγορα από το γεγονός αυτό!

Οι νέες φωτογραφίες / βίντεο βοηθούν για να αποδείξουν τα δικά σας λεγόμενα!

Δείτε τα βίντεο


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή