1 Μαρ 2014

Αυτή είναι η πιο ακριβή μοτοσυκλέτα του κόσμου! Με χρυσό 24 καρατίων και 250 διαμάντια!!! [ΦΩΤΟ - BINTEO]


Όλο το σασί της μοτοσυκλέτας έχει κατασκευαστεί από χρυσό 24 καρατιών και ο οδηγός της πατάει γκάζι με 250 μικρά διαμάντια!...

Ο λόγος για τον «ανώνυμο» ιδιοκτήτη της πιο ακριβής μοτοσικλέτας στον κόσμο. Πρόκειται για τη μοτοσικλέτα Goldfinger, μία δημιουργία του Δανού Lauge Jensen.

Σύμφωνα με το cnbc.com, η μοτοσικλέτα, η οποία πωλήθηκε πριν από λίγες ημέρες είναι κατασκευασμένη από χρυσό 24 καρατίων, ενώ την κοσμούν 250 μικρά διαμάντια.

Η σέλα είναι επενδεδυμένη από δέρμα κροκόδειλου και τα 859 μέρη της μοτοσικλέτας είναι επιχρυσωμένα, το καθένα ξεχωριστά, με το χέρι.



Η χρυσή μοτοσικλέτα ενθουσίασε δεκάδες χιλιάδες λάτρεις των μηχανών, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να την απολαύσουν από κοντά σε ειδικά σόου στο Μόνακο και στο Ντουμπάι. Ωστόσο, μόνο ένας είχε τη δυνατότητα να καβαλήσει αυτόν τον κινητό πλούτο. Το όνομα του αγοραστή, ο οποίος έδωσε 850.000 δολαρία, προκειμένου να κάνει δική του αυτή την εκπληκτική μηχανή, παραμένει άγνωστο, καθώς ο Uffe Lauge Jensen, ιδρυτής και αρχιμηχανικός της εταιρείας αρνείται να δώσει πληροφορίες για το προφίλ του σημερινού ιδιοκτήτη.

Και για όσους το όνομα της εταιρείας δε σας λέει κάτι, να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται για μία εκ των πιο ακριβών εταιρειών κατασκευής πολυτελών γιοτ! Και μάλιστα έχουν παρουσιάσει και σχέδιο για το πώς ο ιδιοκτήτης πολυτελούς σκάφους θα μπορεί να παίρνει παντού μαζί του την αγαπημένη του μηχανή!


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή