26 Φεβ 2014

Επιστήμονας μηνύει τη NASA επειδή θεωρεί ότι εσκεμμένα παρέλειψε την ουσιαστική έρευνα εξωγήινης ζωής


Ο Rhawn Joseph μηνύει την διαστημική υπηρεσία της Nasa..

Επιστήμονας μηνύει τη NASA, επειδή θεωρεί ότι εσκεμμένα παρέλειψε την ουσιαστική έρευνα εξωγήινης ζωής που εμφανίστηκε στον Άρη την περασμένη εβδομάδα με τη μορφή ενός “βράχου”.


Ο Rhawn Joseph μηνύει τη διαστημική υπηρεσία μετά τη δημοσίευση φωτογραφίας όπου φαίνεται καθαρά ένας “βράχος” στον Άρη ο οποίος δε βρισκόταν εκεί τις τελευταίες 12 ημέρες πριν τραβηχτεί η νέα φωτογραφία.

Ο Joseph ισχυρίζεται ότι η ΝΑΣΑ απέτυχε να ερευνήσει αυτό το δείγμα εξωγήινης ζωής και επιθυμεί το όχημα να επανέλθει στο σημείο εκείνο και να τραβήξει περισσότερες φωτογραφίες αυτού του μυστηριώδη βράχου.

Ο Rhawn Joseph ο οποίος έχει γράψει πολλά βιβλία πάνω στην εξωγήινη δραστηριότητα, επιθυμεί τη διαστημική υπηρεσία να εξετάσει περαιτέρω αυτό τον “βράχο” ο οποίος θεωρεί ότι είναι ξεκάθαρο σημάδι εξωγήινης δραστηριότητας στον Άρη.
aneksigita-fainomena.blogspot.gr


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή