25 Φεβ 2014

ΙΧΝΗ Εξωγήινων στην Γη..(Ντοκιμαντέρ-Ελλ. υπότιτλοι)

Σχόλιο...
Έρχονται στη Γη και τώρα. Ποτέ δεν έπαψαν να έρχονται στη Γη και όχι μια, αλλά διάφορες φυλές εξωγήινων.
Υπάρχουν υπόγειες και...
υποβρύχιες βάσεις όπως επίσης υπάρχουν βάσεις και σε πλανήτες του ηλιακού μας συστήματος και πιθανότατα στο εσωτερικό της Σελήνης. Υπάρχουν τόσες θεάσεις άγνωστων αντικειμένων που δεν είναι ούτε αερόστατα, ούτε μετεωρολογικά μπαλόνια, ούτε κομήτες και δεν μπορούν να εξηγηθούν πειστικά ότι πρόκειται για κάτι άλλο εκτός από εξωγήινη τεχνολογία. Τη σύγχρονη εποχή δεν έρχονται σε επαφή απευθείας με τους ανθρώπους της Γης (κάποιες από τις εξωγήινες φυλές είναι και αυτές ανθρωποειδείς) και είτε παρατηρούν την γήινη ανθρωπότητα (όπως εμείς πηγαίνουμε στο ζωολογικό κήπο και παρατηρούμε τα ζώα ή παρατηρούμε τις πρωτόγονες ανθρώπινες φυλές της Γης) ενώ άλλες φυλές έχουν έρθει για το υπέδαφος της Γης ή για κάποιους άλλους σκοπούς.

Όπως εμείς παίρνουμε ζώα από τη φύση τους τα εξετάζουμε και τα ξανά αφήνουμε στη φύση τους έτσι και κάνουν οι προηγμένες εξωγήινες φυλές με τους ανθρώπους της Γης. Αποδεδειγμένα έχουν υπάρξει απαγωγές ανθρώπων από άγνωστα σκάφη τους οποίους τους εξέτασαν και τους επανάφεραν στη Γη.

Η Γη είναι ένας σχετικά νέος κόσμος. Στο σύμπαν υπάρχουν πολύ πιο αρχαίοι κόσμοι που έχουν αναπτύξει πολιτισμούς πολύ πιο προηγμένους από τον γήινο. Δεν είναι καθόλου παράξενο κάποιοι από αυτούς να έφτασαν μέχρι τη Γη και να επηρέασαν την εξέλιξή της όπως π.χ. έκαναν οι ευρωπαϊκοί λαοί στις αποικίες τους. Γιατί η ιστορία συνέχεια επαναλαμβάνεται.


Θα παρακαλούσαμε τα σχόλια σας να είναι σχετικά με το περιεχόμενο του εκάστοτε άρθρου, και να συνάδουν με το ύφος της σελίδας.. Τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν αποτελούν απαραιτήτως και δικές μας απόψεις.

Designed By Μαγική Αυλή